Singapore, Singapore, 24 december 2021,

StarSharks – ett gemenskapsdrivet spelekosystem dedikerat till spelare som skapar, delar och bygger tillsammans – är stolta över att tillkännage stängningen av en privat omgång på 4,65 miljoner dollar. Shark-metaverse kommer att använda nya medel för att bygga spännande nya spel och vårda samhället.

Den privata emissionen deltog från dussintals välkända investerare inklusive 3 Commas Capital, AC Capital, Banter Crypto, Bas1s. Ventures, Basics Capital, Bigcoin Capital, Binance Labs, DAO Maker, Everest Ventures Group, Everse Capital, Exnetwork Capital, Forward Analytics, Fundamental Labs, Gate.io Labs, Geekcarptel, Genblock Capital, Hyperedge Capital, ICO Drops, Jsquare, Kirin Fund , Krypital Group, LD Capital, MarketAcross, Momentum 6, Muhabbit, NGC Ventures, Redline Dao, Skyman Ventures, SL2 Capital, Titans Venture, UniX, Vendetta Capital, Winkrypto, YBB Foundation, Infinity Ventures Crypto och YGGSEA.

Före den privata rundan hade Binance Labs, riskkapitalarmen och inkubatorn för Binance, gjort strategiska investeringar i StarSharks. StarSharks grundades av tidigare stjärnartister från Timi Studio, Google och Binance och bygger på Binance Smart Chain (BSC).

“StarSharks är dedikerade till att utveckla en toppmodern blockchain-spelplattform, med målet att dela och maximera värdet av kreativitet genom samskapande. Vi är tacksamma över att få stöd av över 30 prestigefyllda institutionella investerare och samhällen som tror på StarSharks vision, och vi ser fram emot att bygga nästa generations spelplattform tillsammans, säger Franky, VD för StarSharks.

Projektet syftar till att störa det nuvarande GameFi-landskapet där tillgångar är isolerade i ett spel. Spelare, utvecklare och investerare kan äga, para sig och handla med hajens NFT inom ekosystemet. De kommer också att sömlöst kunna överföra NFT:er från ett spel till ett annat inom StarSharks-metaversen.

Användare som inte har råd att köpa en NFT kan hyra en med StarSharks NFT-leasingfunktion. Funktionen “hyra för att spela” kommer att helt aktivera likviditeten och utnyttjandet av NFT-tillgångar. Det överbryggar klyftan mellan NFT-innehavare som inte har tid att spela och aktiva spelare som inte har tillräckligt med startkapital för att köpa inträdande NFT.

Om StarSharks

StarSharks (SSS) är en gemenskapsdriven spelplattform där spelare, utvecklare och investerare kan definiera värdeutvecklingen av underliggande NFT i ett hållbart ekosystem. Detta projekt syftar till att odla och dela värdet av innehåll med communityn och att störa den nuvarande GameFi-världen där tillgångar är isolerade i ett spel. Det gör det möjligt för spelare att gå samman för att bygga och styra en ny metavers och skapa en gemenskapskultur i Shark-metaversen. StarSharks grundades 2021 av ett team med tidigare stjärnartister från Timi Studio, Google och Binance.

För ytterligare information: Hemsida | Twitter | Medium | Disharmoni | Telegram | Youtube

Kontakter

Source link