Bitcoin-priset har skjutit i höjden de senaste två månaderna. Efter att ha konsoliderats till 10 000 dollar i flera månader, rusade den största kryptovalutan efter marknadsvärde för att krossa ett dussin psykologiskt motstånd och nådde 37 700 dollar på torsdag. Bitcoin har ökat över 380% under de senaste 12 månaderna. Värdet på hela kryptovalutamarknaden nådde 1 biljon dollar efter Bitcoin-rallyet.

Bitcoin är återigen stadens samtal. Driven av FOMO kan fler detaljhandelsinvesterare hoppa i ta en aktie och skjuta Bitcoin-priset högre, men en sådan momentum kanske inte är hållbar – många investerare kommer fortfarande ihåg 2017 boom-and-bust livligt. Och vissa analytiker har varnat för att Bitcoin som bryter $ 50 000 eller högre kanske inte är en smidig resa.

En tröstande kommentar från BexplusAnalysdirektör Justin Kwok är att det är osannolikt att starka korrigeringar kommer, eftersom institutionella investerare fortfarande ackumulerar Bitcoin och innehar det. Även om Bitcoin sjönk under $ 30 000 för tre dagar sedan, gick köpare snabbt in för att skydda nivån. Om Bitcoin återbesöker $ 30 000 eller lägre skulle det vara en bra tid för investerare att köpa lågt.

Ändå tvekar många åskådare att gå med i rädsla för Bitcoins höga volatilitet. Och inte alla kan hålla fast när Bitcoins värde sjunker med 50%. Men Bitcoins höga volatilitet leder också till möjligheter.

Futures trading erbjuder goda möjligheter att tjäna vinst på Bitcoins stigande och fallande priser, vilket gör det till ett av de mest populära instrumenten förutom spothandel.

I Bexplus kan du investera i BTC, ETH, XRP, LOS och EOS eviga kontrakt med upp till 100x hävstång. För att illustrera kan du använda 0,1 BTC för att öppna ett kort (förutsäga att det kommer att falla) eller ett långt (förutsäga att det kommer att stiga) som är värd 10 BTC.

Om vi ​​öppnar kontraktet när Bitcoin handlas till $ 12 000 och stänger det när det sjunker till $ 11 000, skulle vinsten vara ($ 12 000 – $ 11 000) * 100 BTC / $ 11 000 * 100% = 9,09 BTC, vilket gör ROI 909%.

  • Enkel registrering utan KYC

Handlare kan registrera ett konto med endast e-post och processen tar bara en minut. Inget KYC-protokoll genomförs under hela handeln så du behöver inte oroa dig för informationsläckage.

  • 100% bonus som hjälper dig att maximera vinsten

Fördubblad marginal hjälper dig att fördubbla dina vinster! Sätt in 1 BTC så får du 2 BTC. Upp till 10 BTC finns i varje insättning och du kan ta ut alla vinster som genereras av bonus. Dessutom innebär större marginaler att dina positioner är mindre benägna att likvideras. Dina positioner kommer att säkerställas bättre på den mycket volatila marknaden.

Bexplus är känt för att vara ett nybörjarvänligt utbyte: varje användare får ett demo-konto med 10 BTC vid registrering. Användare kan utforska terminshandel med demokontot och lära sig att analysera marknaden.

  • BTC-plånbok: upp till 30% årligt intresse utan risker

Bexplus-användare kan inte bara vinna vinster genom handel. Gå med i Bexplus-plånboken, du kan tjäna upp till 30% årlig ränta utan att ta risker. Med upp till 30% årliga intressen är det utan tvekan en av de mest lönsamma räntorna i branschen. Medan de flesta utlåningsplattformar kräver att handlare sätter in minst 1 BTC, kan handlare göra en insättning från 0,05 BTC på Bexplus.

  • Handla fritt på Android och iOS

Den högst rankade Bexplus-appen integrerar alla nödvändiga funktioner och verktyg (realtidsdiagram, en rad indikatorer, nyhetsvarningar och så vidare) samtidigt som det håller ett minimalistiskt och intuitivt gränssnitt. Med Bexplus-appen kan du hantera ditt konto var som helst och när du vill. Dessutom kan meddelandet 24/7 hålla dig uppdaterad med stora prisrörelser, vilket gör det lättare att säkra dina positioner.Source link