Bitcoin Cash (BCH) kan locka ett stort antal investerare under 2022 och de kommande åren. Det finns några saker som visar att BCH kan fortsätta att vara bland de största digitala valutorna i världen. Men det finns också några saker att ta hänsyn till om denna virtuella valuta.

Vi vill alla investera i digitala tillgångar som skulle ge oss resultat och vinster på lång sikt. Det är därför vi har beslutat att skapa denna Bitcoin Cash (BCH) prisförutsägelse för de kommande åren. Målet är att förstå den nuvarande situationen för Bitcoin Cash och om den skulle kunna fortsätta växa om det finns en tjurmarknad. Vi kommer också att dela med oss ​​av vad som kan hända med den om det blir en björntrend.

Vad är Bitcoin Cash (BCH)?

Bitcoin Cash (BCH) är en av de största kryptovalutorna i världen. Denna virtuella valuta skapades som en hård gaffel av Bitcoin (BTC). Det har faktiskt varit många konflikter mellan Bitcoin- och Bitcoin Cash-gemenskaperna.

Bitcoin Cash-anhängare bestämde sig för att dela Bitcoin-blockkedjan för att skapa en ny virtuell valuta med några olika funktioner från BTC. Skillnaden mellan dessa två gemenskaper var mest fokuserad på skalbarhet.

Vi vet att skalbarhet är mycket viktigt. Att skicka Bitcoin var kostsamt och ibland långsamt. Det fanns många investerare och användare som inte kunde skicka Bitcoin och njuta av dess fördelar. Detta skalbarhetsproblem som påverkade Bitcoin har varit ett mycket vanligt ämne för diskussion.

Bitcoin Cash-anhängare hävdade att det var nödvändigt att öka blockstorleken (skalningslösning på kedjan) snarare än att förlita sig på 2-lagers skalningslösningar som Bitcoin-supportrar föredrog. Den andra skiktets skalningslösning som föreslås av Bitcoin supportrar är känt som Lightning Network (LN).

Istället ansåg Bitcoin Cash-anhängare att det var nödvändigt att öka blockstorleken från 1 MB till 8 MB. Detta skulle ha gjort det möjligt för Bitcoin-nätverket att behandla ett större antal transaktioner för lägre avgifter för användarna. Nuförtiden har både kryptovalutor, Bitcoin och Bitcoin Cash följt deras vägar och fortsätter att spela viktiga roller i kryptogemenskapen.

Bitcoin Cash (BCH) grundläggande analys

När det kommer till fundamental analys för Bitcoin Cash måste vi ta hänsyn till att denna virtuella valuta vill erbjuda snabba och billiga Bitcoin-transaktioner i kedjan. Detta skiljer sig från Bitcoins tillvägagångssätt för att använda skalningslösningar i andra lager.

För att Bitcoin Cash ska bevisa sitt värde och fortsätta växa i framtiden kan det krävas att skalningslösningar på andra skiktet misslyckas. Trots att de kan erbjuda skalbarhet i kedjan blir det svårt för Bitcoin Cash att locka ett stort antal användare.

Det enda sättet saker kan hända är om skalningslösningar på andra skiktet misslyckas med att leverera de lösningar som de förväntades leverera. Detta skulle driva ett stort antal användare från Bitcoin till andra lager-1 kryptovalutor (inklusive BCH) som har snabba transaktionstider och låga avgifter.

Dessutom skulle det vara mycket viktigt för Bitcoin Cash att börja arbeta igen med andra förslag och med olika kryptovalutautvecklare som skulle låta det bli en av de största virtuella valutorna igen (nå topp 20 eller topp 10).

Andra projekt som kan ge bättre lösningar till Bitcoin Cash kan också vara mycket positiva för den virtuella valutan. Detta skulle låta BCH-investerare tro på detta projekt på lång sikt.

Bitcoin Cash (BCH) Prisanalys

I skrivande stund är Bitcoin Cash den 26:e största kryptovalutan i världen med ett pris per mynt på $430 och ett börsvärde på $8,18 miljarder. När det kommer till pris ser vi att den bästa perioden för Bitcoin Cash var efter att den skapades 2017 och början av 2018.

Under 2017 upplevde Bitcoin en tjurmarknad där den digitala tillgången nådde mycket höga priser ($20 000). Bitcoin Cash följde denna bulltrend och nådde en rekordnivå på över $3 700 i slutet av december 2017.

Under 2018 startade en björntrend för Bitcoin Cash (BCH), samma trend som för andra digitala valutor. Det var dock en mycket negativ händelse som påverkade Bitcoin Cash. I december 2018 var det en hård gaffel på Bitcoin Cash-blockkedjan som delade upp nätverket i Bitcoin Cash (BCH) och Bitcoin Satoshi Vision (Bitcoin SV). Detta pressade priset på Bitcoin Cash till nya bottennivåer nära $80 per mynt.

En ny period av ackumulation startade 2019, som varade i två år för BCH. I början av 2021 förändrades saker efter år. BCH steg till över 1 500 $ per mynt under en kort period i maj 2021. Detta var dock något som inte tillät Bitcoin Cash att nå nya toppar.

Förutsägelse av Bitcoin Cash-pris

Denna kryptovaluta måste visa att den erbjuder bättre lösningar än andra kryptovalutor eller än 2-lagers skalningslösningar. Lightning Network (LN) har expanderat över hela världen och det har gjort det lättare för användare att få tillgång till snabba och pålitliga Bitcoin-transaktioner. Därför kommer Bitcoin Cash att behöva locka ett större antal användare som vill skicka transaktioner i kedjan för låga avgifter och snabba transaktionstider.

Som sagt, Bitcoin Cash har fallit under de senaste månaderna. Det skulle definitivt vara viktigt att förstå hur kryptovalutamarknaden kommer att bete sig under de kommande månaderna och om den kan hjälpa Bitcoin Cash att återställa en del av marknaden som den förlorat under de senaste åren.

BCH kan behöva lite hjälp för att expandera och nå högre positioner under 2022 och de närmaste åren. Hur ska BCH göra det? Det återstår att se. Men låt oss nu fokusera på prisprognoser för Bitcoin Cash och hur denna digitala tillgång kan utvecklas i framtiden.

Bitcoin Cash (BCH) Marknadsprisförutsägelse

När det kommer till Bitcoin Cash-prisförutsägelser är det inte möjligt att förutsäga hela vägen för denna virtuella valuta under de kommande åren. Detta är verkligen något svårt att göra. Men vi kan alltid analysera olika prisscenarier och förstå hur Bitcoin Cash skulle bete sig under dessa omständigheter.

Det är värt att ta hänsyn till att informationen som delas i denna artikel inte bör betraktas som investeringsråd. Vi delar helt enkelt pedagogiskt innehåll som bör betraktas som sådant.

I nästa avsnitt kommer vi att dela med dig hur Bitcoin Cash skulle kunna bete sig under de kommande månaderna och åren. Detta kan ge oss en tydlig uppfattning om hur långt Bitcoin Cash kan gå och om det finns en möjlighet för denna digitala valuta att fortsätta att röra sig högre i framtiden.

Bitcoin Cash (BCH) prisprognoser 2022

Bitcoin Cash drabbades 2022 av en försäljning som påverkade hela kryptovalutamarknaden. Detta beror på att virtuella valutor har rört sig i en nedåtgående trend i flera månader nu. På grund av detta föll Bitcoin Cash till den 28:e positionen på marknaden. Detta är verkligen inte positivt för en virtuell valuta som försökte bli den nya Bitcoin 2017 men som inte kunde göra det och etablera sig som ett konkurrenskraftigt alternativ.

För tillfället skulle det vara mycket viktigt att följa den allmänna trenden på marknaden (det vill säga se hur Bitcoin och andra kryptovalutor rör sig under de kommande veckorna) och försöka förstå om detta kan ha en positiv inverkan på Bitcoin Cash. En hausseartad trend skulle definitivt hjälpa BCH att återhämta sig medan en baisseartad trend skulle slå BCH ännu mer. Vi har sett ett brett utbud av kryptovalutor som var bland de 10 bästa förlora sin position och gå vilse bland andra virtuella valutor.

En av de saker som Bitcoin Cash kommer att behöva visa 2022 är om den kan konkurrera mot 2-lagers skalningslösningar som Lightning Network. Arbetar dessutom Bitcoin Cash-utvecklare för att erbjuda bättre lösningar till användare från hela världen? Som du kan se finns det många saker som vi bör tänka på om BCH och om det kommer att fortsätta växa i framtiden eller inte.

Bitcoin Cash (BCH) prisprognoser 2023

När det kommer till prisprognoser för Bitcoin Cash för 2023 bör vi veta att kryptovalutamarknaden fungerar med cykler. Det betyder att efter en tjurmarknad bör vi se en björntrend eller en ackumuleringsperiod. Om 2022 visar sig vara ett hausseartat år för BCH, då kan vi uppleva 2023 med en björntrend. Det vill säga att priset kan bli lägre.

Nu, vad händer om Bitcoin Cash går in på en björnmarknad 2022? Detta är en annan viktig sak för om det händer kan 2023 bli ett år av ackumulering eller året då vi ser en botten för priset på Bitcoin Cash. Som du kan se kanske 2023 inte är ett hausseartat år för Bitcoin Cash, men detta är något som vi inte kan förutsäga.

Bitcoin Cash (BCH) prisprognoser 2024

År 2024 kan saker och ting förändras till det bättre. Vi skulle kunna uppleva början på en ny tjurtrend om BCH 2023 nådde en botten. Istället skulle vi kunna fortsätta med en ackumuleringsperiod 2024 om Bitcoin Cash inte nådde en botten 2023.

2024 kan bli ett övergångsår för BCH mellan en tjur- och en björnmarknad. Detta kan vara mycket viktigt för de användare som vill få långvarig exponering för BCH eftersom det kan ge goda köpmöjligheter på lång sikt. Det finns dock många saker att ta hänsyn till och marknaden kan ändra riktning när som helst.

Bitcoin Cash (BCH) prisprognoser 2025

2025 kan bli ett positivt år för Bitcoin Cash. Den virtuella valutan kan redan nå nya toppar eller lämna bakom sig en björntrend som startade 2023 eller 2024. Detta kan vara ett år av överraskningar för Bitcoin Cash-investerare som väntade på att denna digitala tillgång skulle fortsätta att röra sig högre.

Även om det inte finns några kortsiktiga förutsägelser för BCH att överträffa Bitcoin, kan det bli ett positivt år i reala termer. Myntet kan trenda högre, vilket gör att investerare kan tjäna pengar på sina BCH-mynt.

Hur köper jag Bitcoin Cash (BCH)?

Att köpa Bitcoin Cash är väldigt enkelt och kräver att du har ett kryptovalutaväxlingskonto.

Steg 1: Sök efter en kryptovalutabörs och öppna ett konto

Det första du bör göra om du vill köpa Bitcoin Cash är att öppna ett kryptovalutaväxlingskonto. Detta skulle ta några minuter och det skulle låta dig få tillgång till olika virtuella valutor förutom BCH.

Att öppna ett kryptovalutaväxlingskonto bör inte vara komplicerat och det är vanligtvis en standardiserad process över olika börser. Du vill vara säker på att du följer de nödvändiga stegen för att köpa denna kryptovaluta.

Steg 2: Sätt in pengar

Nästa sak du bör göra är att sätta in pengar. Dessa medel skulle låta dig få tillgång till BCH och även andra kryptovalutor och utbytestjänster. Beroende på vilken kryptovaluta plattform du handlar i kommer du att ha olika betalningsmetoder tillgängliga. Detta skulle låta dig enkelt bestämma vilken typ av betalning som passar dig bättre.

Steg 3: Köp Bitcoin Cash (BCH)

Slutligen kommer du att kunna köpa Bitcoin Cash med de medel som du satt in på börsen. Det här kommer att ta några minuter. Du måste välja vilken typ av order som du vill utföra (marknads- eller limitorder) och vänta tills den blir utförd. Marknadsorder exekveras omedelbart medan limitorder kan ta ett tag att slutföra.

Vanliga frågor (FAQ)

Det här är några av de vanligaste frågorna när det kommer till Bitcoin Cash (BCH).

Vad är Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash är en av de största kryptovalutorna i världen. Det skapades 2017 efter en hård gaffel som ägde rum på Bitcoin-nätverket. Bitcoin Cash ville erbjuda skalningslösningar på kedjan till Bitcoin snarare än skalningslösningar utanför kedjan som Lightning Network (LN).

bitcoin cash på app

Är Bitcoin Cash bättre än Bitcoins Lightning Network?

Detta beror på behoven hos varje person och företag snarare än från en objektiv synvinkel. Vissa människor föredrar att använda Bitcoin via Lighting Network medan andra föredrar Bitcoin Cash med transaktioner i kedjan.

Skillnaden mellan Bitcoin Cash och BCH

Bitcoin Cash är blockchain-nätverket som BCH driver. Dessa termer används omväxlande och betyder exakt samma sak. Däremot kan Bitcoin Cash hänvisa till blockchain-nätverket och BCH till kryptovalutan som körs på detta nätverk.

Var kan jag köpa Bitcoin Cash (BCH)?

Du kan köpa Bitcoin Cash på vilken stor eller erkänd kryptovalutabörs som helst runt om i världen. Det finns dussintals plattformar tillgängliga för dig att få tillgång till BCH på bara några sekunder.Source link