Bitcoin (BTC) kan gå mot $ 40 000 inom en snar framtid eftersom valar fortsätter att ackumulera mer och mer BTC. Bitcoin har nyligen återhämtat sig från $ 30 000 och det kan nu gå mot $ 40 000.

Tekniska analytiker anser att det har skett en breddning under de senaste veckorna. Priset på den virtuella valutan har nyligen bottnat från den och nu kan den flytta till toppen av denna bredande formation.

Kan Bitcoin kosta 40 000 dollar under de kommande veckorna?

Tekniska analytiker anser det Bitcoin kan flytta till 40 000 dollar under de närmaste veckorna om bredningsformationen förblir på plats. Experter anser att Bitcoins botten är $ 30 000, vilket är det steg som kan föregå Bitcoins expansion till $ 40 000 per mynt.

Enligt en krypto analytiker, Bitcoin kunde inte bara slå 40 000 dollar utan fortsätta att röra sig högre även under de kommande månaderna. I de tekniska aspekterna av detta mönster har Bitcoin möjligheten att bryta kanalens övre gräns, som experten föreslår.

Men vi måste också ta hänsyn till att Bitcoinvalar har ackumulerat Bitcoin de senaste veckorna. Som rapporterats av Will Clemente har valar köpt ”rädslan”. I en nyligen tweet, delade han med kryptosamhället att valar har lagt till mer än 96 000 BTC till sina redan stora innehav av Bitcoin.

Om det sa WIll Clemente:

”Valar har köpt rädslan. De har nu lagt till +96 066 BTC till sina innehav under de senaste tre veckorna. ”

Valar är vanligtvis en av de viktigaste aktörerna i kryptoindustrin. Om de köper stora mängder BTC hjälper det priset att gå högre. Valar inkluderar stora investerare, kryptobörser och andra företag.

Att titta på de grundläggande aspekterna av virtuella valutor och ta hänsyn till de tekniska trenderna i diagrammen gör det möjligt för investerare att fatta bättre investeringsbeslut. I det här fallet verkar båda indikatorerna (grundläggande och tekniska) vara hausse för den största virtuella valutan i världen.

För bara några dagar sedan var hela kryptomarknaden baissär om Bitcoin. Den största krypton i världen föll under $ 30.000 och det tog lite tid för den att återhämta sig över den nivån. Efter de senaste nyheterna om JPMorgan Chase och Amazon har saker och ting förändrats till det bättre för Bitcoin och andra virtuella valutor. Vad framtiden skulle förbereda för BTC återstår att se.

Source link