Bitcoin (BTC) kan få en massiv leveranschock enligt Troy Gayeski, senior portföljförvaltare på SkyBridge Capital. I en nyligen konversation med Bloomberg sa experten att innehavarna ackumuleras nu när priset på den virtuella valutan är stabil nära 32 000 dollar. Samtidigt har PayPal ökat gränsen för kryptoköp till $ 100 000 per vecka.

Det kan finnas en massiv Bitcoin Supply Shock

Som förklarats av Troy Gayeski samlar investerare Bitcoin och håller sina mynt under en lång tid. Det betyder att dessa investerare inte drivs av kortsiktiga vinster. Istället vill de hålla sina virtuella valutor i månader eller till och med år. Samtidigt är de som säljer investerare som kom in på marknaden när priset på Bitcoin surged och nu vill de gå ut.

Gayeski analyserar kedjedata för att förstå Bitcoin-trender och hur marknaden utvecklas. Han har också nämnt hur dessa innehavare kan skapa en typ av leveranschock under de kommande månaderna.

I denna fråga sa Gayeski:

”När vi tittar just nu på on-chain, är det som i grund och botten säger att många starka innehavare återupprättar sig och ackumuleras från dem som kom in på marknaden i slutet av förra året. Och att det ställer in sig för någon typ av försörjningschock, mycket lik den som vi hade i oktober, november. ”

Trots det kan Bitcoin fortsätta att vara en flyktig tillgång. Icke desto mindre har Bitcoin de senaste månaderna handlats mellan $ 30.000 och $ 35.000 med några korta perioder över den nivån. Gayeski tror att Bitcoin kommer att fortsätta att fungera som en icke-korrelerad tillgång.

Gayeskis kommentarer kommer samtidigt PayPal meddelat att det ökar inköpsgränsen för kunder i USA från 20 000 dollar till 100 000 dollar. Det betyder att det kan finnas ett större köptryck från PayPal-användare på kryptovalutamarknaden.

Sedan 2020 har PayPal-användare i USA tillgång till kryptovalutor för handel och att spendera dem. Numera kan kvalificerade kunder köpa så mycket som $ 100 000 per vecka i digitala valutor.

Volymen av kryptotransaktioner i PayPal kan nå så mycket som 200 miljoner dollar som VD Dan Schulman informerade om. För närvarande finns det nästan 400 miljoner kunder som kan vara redo att börja använda kryptovalutor med sina PayPal-konton. Om de bestämmer sig för detta kan detta också vara en del av den leveranschock som Gayeski pratade om.Source link