Bitcoin (BTC) kunde skyrocket till $ 27,600 efter julhelgen. Den virtuella valutan kunde registrera nya all-time-toppar och ha en marknadsvärdering över 500 miljarder dollar. Utöver det överträffade Bitcoins marknadsdominans 70%, det högsta de senaste åren.

Bitcoin rör sig över 27 600 dollar

Bitcoin fortsätter att gå högre när den översteg 27 600 dollar efter julhelgen. Investerare följer noga utvecklingen av priset på Bitcoin när det blev paraboliskt i oktober 2020. Men inte alla virtuella valutor upplever samma prisökning.

Faktum är att de flesta altcoins med bara några få undantag är kvar. Medan Bitcoin växte med över 11% Ethereum (ETH), den näst största kryptovalutan, upplevde en tillväxt på 3% under samma tidsperiod.

XRP fortsatte med sin prisbild. Den fjärde största krypton föll under 0,30 dollar då hela kryptomarknaden fortsätter att sälja sina XRP-innehav. Det är värt att nämna att XRP har påverkats av den senaste stämningen som drabbade Ripple angående XRP-försäljning.

Litecoin (LTC) och Bitcoin Cash (BCH) är istället de bästa kryptovalutorna bland de 20 bästa (exklusive Bitcoin). Litecoin växer med 5,50% och Bitcoin Cash registrerar vinster på cirka 6,50%.

Nu är huvudfrågan hur länge detta rally kan pågå för Bitcoin. Det är värt att nämna att det finns flera stora företag som investerar i Bitcoin. Under de senaste sex månaderna har företag som MicroStrategy, Ruffler och MassMutual till exempel förvärvat Bitcoin i miljarder dollar.

Dessutom använder traditionella investerare olika traditionella investeringslösningar som ger dem exponering för BTC utan att äga den underliggande tillgången. Detta har pressat priset på den digitala tillgången till nya toppar och till nivåer som aldrig sett tidigare.

Numera blir Fibonacci-nivåer mycket viktiga för att förstå var marknaden kan hitta motstånd och stödnivåer. Vi har aldrig sett Bitcoin så högt och trenden kan fortsätta i framtiden. Det är dock också möjligt att uppleva en retracement som skulle ge marknaden tid att återhämta sig.

Bitcoin har varit går högre nästan i rak linje, vilket kan ha en negativ inverkan på den digitala valutan. Dessutom väntar andra handlare på samma positiva effekt på altcoins som Ethereum och Litecoin. Trots det faktum att de har ökat, blev de kvar av den enorma prisökning som BTC upplevt de senaste månaderna.Source link