Efter en snabb krasch under natten kunde Bitcoin återhämta sig och nå en topp på över $62 000 tidigare i morse. Den virtuella valutan handlas nu över $60 800 och den visar styrka trots de senaste volatila dagarna.

Andra virtuella valutor följer samma trend som Bitcoin. Ethereum (ETH) kunde dock nå en ny all-time high efter att ha överträffat prisnivån på $4 400 under den europeiska natten. Enligt uppgifter från CoinGecko, fungerar marknaden för närvarande stabilt.

Bitcoin återhämtar sig och Ethereum når nya rekord genom tiderna

Bitcoin och kryptovalutor har återhämtat sig efter en snabb krasch som de upplevde på eftermiddagen den 28 oktober. Den mest påverkade digitala tillgången var Bitcoin, som sjönk med över 5 % på bara några minuter från 61 100 USD till 57 800 USD. Men på bara en timme handlades den största kryptovalutan i världen igen över $62 000.

Kryptovalutan som överraskade marknaden var Ethereum, som nådde en ny all-time high. Den näst största virtuella valutan i världen steg till över 4 400 $, vilket registrerade ett nytt rekord. Det är värt att ta hänsyn till att Ethereum släpar efter Bitcoin eftersom BTC redan har överträffat sin ATH som nåddes i april 2021.

Under den senaste timmen ser vi att virtuella valutor har registrerat positiva små och modererade uppgångar med Dogecoin (DOGE) och Ethereum som de bäst presterande digitala valutorna med en prisökning på 1,4% respektive 1%.

Låt oss inte glömma att Dogecoin nyligen har konkurrerat med Shiba Inu (SHIB) när det gäller marknadsvärdering. Dessa två meme-mynt tävlar nu om den 9:e positionen på kryptovalutamarknaden.

Bland de 20 bästa har Litecoin varit den bäst presterande kryptovalutan den senaste timmen med en prisökning på 1,5%. Detta lämnar LTC mycket nära $200 per mynt och redo att överträffa WBTC och MATIC.

Det är nu bara en tidsfråga att förstå hur långt kryptovalutamarknaden kan gå. Bitcoin kan så småningom nå nya all-time highs som PlanB förutspått, det kan handlas i sidled från den nuvarande prisnivån eller så kan det bara gå in i en ny korrigering.

Analytiker anser att det finns mer utrymme att röra sig högre när inflationen runt om i världen fortsätter att växa och nå nya toppar. Därför kan vi behöva följa finansiella trender runt om i världen för att ha en tydlig förståelse för vad som kan hända med digitala tillgångar under de närmaste månaderna.Source link