Bitcoin (BTC) aktivitet på kedjan fortsätter att växa när priset på den största kryptovalutan slog nya rekordhöjder för några veckor sedan. Enligt Binances månatliga handelsrapport är krypto marknadsvärdering har också korsat 1 biljon dollar för första gången i historien under januari. Analytiker är fortsatt hausse om framtiden för den virtuella valutan.

Bitcoin On-Chain-aktivitet når nya toppar

Januari var en mycket positiv månad för Bitcoin. Den digitala valutan nådde en ny heltidshöjd på över $ 41 500 i vissa börser och andra virtuella valutor har också flyttat sig högre. Binance, ett av de största börserna på marknaden, meddelade att Bitcoin Futures-plattformen genererade över 650 miljarder dollar i volym efter en siffra på 296 miljarder dollar i december 2020.

Som rapporterats av Glassnode, det största antalet aktiva Bitcoin adresser registrerades denna månad. Det har varit 22,3 miljoner unika adresser som skickar eller tar emot Bitcoin under januari. Denna aktivitet på kedjan är också relaterad till den prisökning som den digitala tillgången upplevt de senaste månaderna.

Dessutom är det värt att ta hänsyn till att intresset från större institutioner för Bitcoin har ökat. Företag som MassMutual, MicroStrategy och Square har också köpt stora mängder BTC-mynt under andra halvåret 2020.

Dessutom har andra erkända investerare och entreprenörer som Raoul Pal, Elon Musk och Paul Tudor Jones delat sina positiva åsikter om Bitcoin och hela kryptomarknaden.

Bitcoin var inte den enda digitala tillgången med denna positiva expansion. Det har faktiskt varit många andra kryptovalutor som registrerade massiva prishöjningar. Till exempel har Ethereum (ETH) också överträffat sin rekordhöga nivå. För bara några timmar sedan slog ETH 1700 dollar, ett nytt rekord för den näst största virtuella valutan.

Det kan vara möjligt för Ethereum att fortsätta att gå högre mot 2000 dollar så många analytiker föreslår för närvarande. Om det händer kommer det att visa att kryptomarknaden fortsätter att expandera trots en paus nyligen under andra halvan av januari 2021.

Chainlink (LINK), Cardano (ADA) och Binance Coin (BNB) har också registrerat stora vinster de senaste dagarna. Faktum är att Litecoin (LTC) lämnas kvar eftersom hela marknaden fortsätter att expandera. Cardano steg med 59,13% på bara några dagar, följt av Chainlink med en 13% ökning och Binance Coin steg högre med 63,73% under de senaste 7 dagarna.

Ändå kan det också vara möjligt för LTC att nå $ 200 i framtiden eftersom hela kryptomarknaden blir hausse igen.

Source link