Bitcoin (BTC) -priset steg till $ 29,000 på onsdagen för att avsluta innevarande år med en massiv prishöjning. Under tiden fortsätter XRP att tas bort från några av de största börserna i världen. Den här gången tappade Binance.US stöd för XRP efter US Securities and Exchange Commission-stämningen mot Ripple. Detta kunde också ha påverkat prisutvecklingen på BTC.

Bitcoin når nytt heltidshögt

Den största kryptovalutan i världen har nått en ny rekordhög nivå på onsdagen den 30: e. Bitcoin kunde skyrocket till $ 29,000 och överträffa denna nivå under en kort tidsperiod. Nu stabiliserades den nära 29 000 dollar.

Detta kommer efter ett år då Bitcoin kunde flytta från 7 400 $ till 10 000 $, falla till 3 800 $ och börja flytta från det ögonblicket till nuvarande priser. 2020 kommer säkert att komma ihåg för företag som börjar komma in på marknaden.

Under de senaste månaderna meddelade ett stort antal företag sina investeringar i Bitcoin. Några av dessa företag inkluderar MassMutual, Ruffler, Square och MicroStrategy. Alla har förvärvat BTC på ett strategiskt sätt som försäkring mot devalvering av de största valutorna i världen.

De flesta altcoins har följt Bitcoin men inte alla lyckades nå heltidshöjder. Ethereum (ETH) och Litecoin (LTC) ser bra ut efter ett mycket positivt år för dessa digitala tillgångar. XRP har istället drabbats av SEC-stämningen och priset sjönk under 0,18 USD under en kort tidsperiod.

Huvudfrågan är om XRP kommer att fortsätta att tas bort från olika börser i framtiden. Om det händer är det mycket möjligt att vi kan se nya nedgångar för den digitala XRP-tillgången. Trots det fortsätter XRP att ligga över COVID-19-läget i mars 2020.

2021 kan bli ett mycket positivt år för Bitcoin. Om nya investerare kommer in på marknaden och stora företag väljer att köpa BTC på ett strategiskt sätt kan $ 29 000 vara bara början. Dessutom måste XRP hitta ett sätt att återställa sin trovärdighet. För att detta ska hända måste Ripple möta vissa juridiska problem som nu påverkar företaget.

2021 kan också bli ett bra år för Ethereum med sin Proof-of-Stake (PoS) implementering. Under tiden kan Litecoin fortsätta att gå högre och inta sin position som Bitcoins partner. Detta kan hjälpa den digitala tillgången att fortsätta att röra sig högre också.Source link