Kryptovalutamarknaden verkar fungera positivt eftersom Bitcoin (BTC) överstiger 50 000 dollar och Ethereum (ETH) närmar sig 1 700 dollar. Detta visar att det finns tjurar redo att köpa doppet som det hände de senaste veckorna. Huvudfrågan är fortfarande öppen: kommer tjurmarknaden att fortsätta?

Bitcoin och Ethereum leder marknaden

Hela kryptovalutamarknaden har flyttat högre under helgen. Vi har sett hur digitala valutor rörde sig högre under helgen så att investerare som gick in på marknaden på fredag ​​var i den gröna regionen just nu.

Bitcoin, Ethereum, Uniswap (UNI) och Litecoin (LTC) är nu ledande på marknaden. Det här är de digitala valutorna som nu registrerar de största vinsterna bland de 10 bästa under det senaste dygnet.

Bitcoin har flyttat med 3,09%. Ethereum har registrerat en prisökning under det senaste dygnet på 6,12%. Uniswap, en av de största Decentralized Finance (DeFi) valutorna, ökade högre med 7,80%. Litecoin ökade istället med 2,30%.

Vi har också sett en ökning av antalet innehavare av vissa altcoins. Enligt en färsk Rapportera släpptes av Santiment, det finns olika digitala tillgångar som också har lagts till investerarnas portföljer de senaste veckorna.

Yearn.Finance (YFI), Enjin (ENJ), Crypto.com Coin (CRO) och Decentraland (MANA) har till exempel varit några av de mest ackumulerade mynten de senaste dagarna.

Det är värt att ta hänsyn till att Blockchain-analysföretaget Glassnode släppte en rapport där de informerar om att de flesta användare som köpte Bitcoin 2021 inte sålde dem. Detta visar att trots det senaste prisfallet från $ 58 000 till $ 43 000 har det varit en möjlighet för användare att köpa doppet.

Detta visar att det fortfarande finns en positiv känsla på kryptovalutamarknaden. Detta kan säkert hjälpa den digitala valutan att gå högre när institutionerna fortsätter att placera sina investeringar i BTC. Flera företag som MicroStrategy spekulerar inte i priset på Bitcoin utan håller istället sina mynt under en längre tid.

Slutligen visar Stock-to-Flow (S2F) -modellen som släpptes av kryptovaluta-analytikern PlanB att Bitcoin kan fortsätta växa i framtiden. Faktum är att den största kryptovalutan så småningom kan nå ett pris per mynt på cirka 100 000 dollar inom en snar framtid.

När denna artikel skrivs handlas Bitcoin nära $ 50 500 och Ethereum ligger bara $ 25 från att nå $ 1700. Litecoin håller istället $ 187-nivån och hela marknaden kan fortsätta växa inom en snar framtid.Source link