Bitcoin (BTC) har skjutit i höjden över $ 61 500 för första gången i historien, vilket gör att den digitala valutan kan registrera en prisökning på nästan 8% under det senaste dygnet. Andra digitala valutor följer också Bitcoin, inklusive Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) och Chainlink (LINK).

Bitcoin registrerar nytt all-time high

Bitcoin fortsätter att locka nya investerare och gå högre. Bara under de senaste 24 timmarna registrerade Bitcoin en prisökning på över 7%. På detta sätt tillät de virtuella valutorna bara de senaste sju dagarna att investerare tjänade 23% på sitt BTC-köp.

Det intressanta är relaterat till hur Bitcoin ett år efter den massiva priskraschen den 13 mars 2020 kunde multiplicera sitt pris 15 gånger. Detta visar att den digitala valutan är redo att locka nya investerare och användare från hela världen.

Hela kryptovalutamarknaden har gått högre de senaste timmarna. De flesta av de 100 bästa digitala tillgångarna registrerar vinster och BTC och ETH är fortfarande ledande. Ethereum flyttade också högre med 7%. Litecoin växte istället med cirka 3% under samma tidsperiod.

På detta sätt överträffade Ethereum 1900 dollar och kunde så småningom nå 2000 dollar om marknaden fortsätter att växa under de kommande timmarna. Det skulle vara definitivt viktigt att ETH-priset förblir över $ 1 900. Detta skulle visa att marknaden har skapat en stark supportzon på dessa nivåer.

Istället bör Bitcoin också visa att det kan ligga över $ 60.000. Eftersom $ 47 000-regionen blev en stark supportnivå för BTC, skulle det också vara intressant att se hur $ 60 000-nivån spelar ut för den största kryptovalutan.

Det är värt att nämna att antalet företag som investerar i BTC har ökat de senaste månaderna. Dessutom släpper stora finansinstitut ett större antal BTC-förutsägelser och rapporter. Detta visar att det finns ett stort intresse inte bara från investerare utan även från traditionella finansiella företag.

Huvudfrågan kvarstår: hur länge skulle den nuvarande tjuren gå sist på kryptomarknaden? Det finns inget tydligt svar på det. Vissa diagram visar dock att vi kan vara går in de sista etapperna i den aktuella tjurkörningen. Även om det inte är möjligt att förutsäga toppen eller hur lång tid det tar för marknaden att komma dit, är en sak klar, det kommer att hända och vi måste vara beredda på det.

Source link