Eftersom kryptovalutor fortsätter att locka till sig nya investerare och växa sig starkare varje månad ser vi att nya projekt släpper ut sina lösningar och tjänster till marknaden. Vi ser också att företag investerar i digitala tillgångar som MicroStrategy eller Tesla, som köpte flera miljoner dollar i Bitcoin (BTC).

Men detaljhandelsinvesterare fortsätter att kämpa i många aspekter när de vill byta sina fiat -valutor mot kryptovalutor. Det är inte lätt att bestämma vilka som är de bästa börserna på marknaden för att köpa digitala tillgångar. Vem av dem erbjuder dessutom det bästa priset för de mynt du vill köpa?

Det är här BitcoinMarket försöker hjälpa användare. I den här guiden kommer vi att dela med dig av vad BitcoinMarket är och hur du kan börja använda den för att byta ut dina fiat -valutor mot digitala tillgångar.

BitcoinMarket Review – Vad är BitcoinMarket?

BitcoinMarket är en plattform som delar information om de bästa och mest populära kryptovalutabörserna för att köpa och sälja de flesta digitala valutorna på marknaden. Denna webbplats sammanställer dessa börser och gör det möjligt för dig att få en klar uppfattning om vilka plattformar som nu hjälper dig att köpa och sälja digitala tillgångar.

Under de senaste åren har vi hört hur ett stort antal utbyten har påverkats av hack och attacker. Det är därför vi vill se till att vi använder de säkraste möjliga plattformarna. Med tanke på detta har BitcoinMarket valt de mest pålitliga börserna som hjälper användare att hantera sina virtuella valutor på ett enkelt sätt.

Denna plattform skulle definitivt undvika att notera plattformar som kanske inte är pålitliga. På detta sätt kan du alltid lita på några av de säkraste plattformarna i kryptoutrymmet. Kom dock ihåg att istället för att behålla dina pengar på börser bör du ta ut pengarna till en hårdvaruplånbok.

Låt oss ta hänsyn till att börser vanligtvis har olika kryptovaluta priser på grund av lokala marknadsförhållanden. Det är här användarna kan få en fördel av dessa prisskillnader tack vare BitcoinMarket. I stället för att manuellt söka efter de bästa plattformarna och priserna kommer allt att rapporteras på BitcoinMarkets webbplats. På så sätt får du tillgång till de senaste marknadsdata och information för att köpa och sälja virtuella valutor.

Hur använder jag BitcoinMarket?

Att använda BitcoinMarket är enkelt. Så snart du går in på webbplatsen hittar du ett stort antal börser från vilka du kan köpa eller sälja digitala tillgångar. Du kan välja betalningsmetod du vill använda och du kommer att kunna ändra dina fiat -valutor för digitala tillgångar.

För närvarande har BitcoinMarket -plattformen lagt till stöd för ett stort antal mynt, inklusive Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), XRP, EOS och många andra som Monero (XMR), Zcash (ZEC) eller Stellar (XLM).

Några av de tillgängliga betalningsmetoderna just nu inkluderar Perfect Money, kryptovalutor, Visa eller Mastercard och många andra. Paypal, Neteller och Webmoney stöds också samt banköverföringar.

Företaget vill göra det möjligt för dig att använda olika betalningsmetoder för att din upplevelse ska bli så sömlös som möjligt. Systemet är faktiskt väldigt intuitivt och lätt att använda för kunderna.

BitcoinMarket -sida

Webbplatsen har varit mycket välbyggd. Den har en tydlig layout och den innehåller också en lista över kryptovalutor som stöds på vänster sida av skärmen. Samtidigt har sidan en lista över börser som stöds och de betalningsmetoder som kunderna kan använda.

På vänster sida kommer de också att dela med dig av de största köp- eller säljmöjligheterna per kryptovaluta och den betalningsmetod du kan använda. För att kunna börja använda plattformen måste du registrera dig på webbplatsen, vilket kan göras på bara några sekunder.

Dessutom är sidan tillgänglig på olika språk, inklusive ryska och engelska beroende på var du kommer ifrån. I framtiden kan teamet bakom BitcoinMarket lägga till några andra språk för användare i andra länder.

Men låt oss nu gå till mitten av skärmen där den viktigaste informationen är tillgänglig. Du kommer att se en lista över utbyten som delar pris och information om sina tjänster till användare. Detta är mycket användbart eftersom det skulle hjälpa dig att bestämma vilken börs du ska använda för att utföra dina affärer.

Om du inte är säker på en plattform kan du också kontrollera recensioner från tidigare kunder. Detta skulle hjälpa dig att få bästa möjliga kurs för en kryptovaluta, men också vara säker på att de tjänster de erbjuder är pålitliga.

Cashback från börser

En av de främsta fördelarna med att använda denna plattform är att du kommer att få pengar tillbaka för en avslutad handel på en av dessa börser från personer som du ombord. För att få nytta av denna förmån måste du få en affiliatelänk efter att du har registrerat ett konto. Du måste placera länken på sociala nätverk och få 0,1% av mängden av de genomförda beställningarna.

I grund och botten är detta ett remissprogram som stimulerar dig att ta med nya människor till denna plattform. Ju större antal användare som utför affärer genom BitcoinMarket, desto större belöningar får du (0,1%).

När du vill ta ut dina pengar kan du skapa ett uttag på ditt personliga konto och välja det belopp du vill ta ut och använda en plånbok som du känner dig bekväm med. Detta är en av de mest attraktiva sakerna med BitcoinMarket. Tänk på att det minsta uttagsbeloppet för närvarande är $ 1 per användare.

BitcoinMarkets slutsats

Denna plattform är ett bra sätt att få värdefull information om utbyten och digitala tillgångar. Du kan enkelt se vilka som är de bästa plattformarna som gör att du kan köpa eller sälja en specifik kryptovaluta. Med sina filter kan du dessutom bestämma vilken typ av betalningsmetoder du har.

En av de mest användbara sakerna är dessutom möjligheten att marknadsföra plattformen och bli belönad för transaktioner som görs av andra användare. Varje transaktion som genomförs belönar dig med 0,1%, som sedan kan dras tillbaka från plattformen till den plånbok du väljer.

I framtiden kan BitcoinMarket lägga till nya funktioner och utbyten för att locka ett större antal kunder.Source link