Hashfrekvensen för Bitcoin (BTC) -nätverket har nått nya rekordhöga toppar. Antalet terahash per sekund i Bitcoin-nätverket har nått 131707 miljoner med hänsyn till ett 7-dagars genomsnitt. Informationen sker regelbundet uppdaterad av den erkända marknadsdeltagaren Blockchain.com.

Bitcoins hashfrekvens fortsätter att växa

Trots den senaste pausen på kryptotjurmarknaden fortsätter Bitcoins hash-takt att växa och nå nya toppar. Under det senaste dygnet har vi nått ett nytt rekord om vi tar hänsyn till genomsnittet av de senaste sju dagarna.

Detta visar att hela kryptomarknaden är hausse om framtiden för den mest populära virtuella valutan. Samtidigt, med gruvhashastigheten, kan användarna få en bättre uppfattning om hur säkert Bitcoin-nätverket är. Vi kan faktiskt bekräfta Bitcoin nätverket har aldrig varit lika säkert som nu.

Under perioder med pristillväxt tenderar hashfrekvensen att öka regelbundet. Tvärtom händer när det sker ett prisfall i Bitcoin. Vi kan dock se att gruvarbetarnas intäkter inte är lika höga som för några månader sedan. Det är dock fortfarande högre än när Bitcoin handlades nära 3200 dollar i december 2018.

Inte bara Bitcoin registrerar bra hashfrekvensprestanda. Litecoin visar sig vara på sin högsta punkt sedan början av oktober 2019. Detta trots att Litecoins pris har legat efter i jämförelse med Bitcoin och andra virtuella valutor som släpptes på marknaden.

Litecoin var mycket nära att falla från topp 10 för första gången i historien när Polkadot (DOT) överträffade de flesta virtuella valutor på marknaden. Men Litecoin-utvecklare arbetar nu för att släppa en sekretessfunktion som gör det möjligt för användare att skicka och ta emot LTC-mynt utan att dela sin privata information. Detta kommer att göra Litecoin till världens största sekretessmynt när det gäller marknadsvärdering.

När denna artikel skrivs har Bitcoin ett pris på $ 10.350 och ett totalt marknadsvärde på över $ 191 miljarder. Litecoin är istället den nionde största virtuella valutan i världen med ett pris per mynt på nästan 49 dollar och ett börsvärde på 3,2 miljarder dollar. Det kommer att vara viktigt att se hur Litecoin-communityn reagerar när Mimblewimbles integritetsfunktion släpps på marknaden.

Source link