Antagandet av kryptovaluta går snabbare och snabbare varje dag. Enligt uppgifter från kryptokurrencyanalytikern Willy Woo, växer Bitcoins adoption snabbare än internet. För närvarande är antalet uppskattade Bitcoin -användare detsamma som internet hade 1997. Men hur och varför växer Bitcoin snabbare än internet?

Bitcoin Adoption fortsätter att växa

Antagandet av Bitcoin som en kryptovaluta fortsätter att växa och expandera. Som nämnts tidigare går BTC snabbare än internet, men varför händer det? En av anledningarna bakom denna möjliga tillväxt kan vara relaterad till smartphone -adoption.

Bitcoin är definitivt kopplat till smartphones. Vi har sett hur enkelt det är att använda Bitcoin till betala med telefonräkning kasinon. Användare spelar och betalar med Bitcoin medan de spelar online, de betalar för varor och tjänster, och de använder det också som ett värdeförråd.

Alla dessa skäl kan vara mycket användbara för att förstå varför Bitcoin fortsätter att flytta högre och nå ett större antal användare. Som förklaras av Willy Woo är data han använde för att beräkna Bitcoins adoption den mest konservativa uppskattningen (vilket betyder den nedre gränsen).

Om Bitcoins tillväxt fortsätter att gå lika snabbt som nu, kan det vara möjligt att nå 1 miljard användare: samma antal som internet hade 2005. Bitcoin hjälper inte bara hela kryptovalutamarknaden att växa, utan det hjälper också många ekonomiskt andra branscher.

Bitcoins pris har också hjälpt till att öka adoption. Faktum är att den virtuella valutan har flyttat från 3 800 dollar i mars 2020 till över 64 000 dollar i maj 2021. Den virtuella valutan börjar nu flytta högre igen efter att ha sjunkit till 30 000 dollar per mynt.

Andra virtuella valutor har också expanderat och följt Bitcoins trend. Till exempel har Ethereum (ETH) eller Binance Coin (BNB) också vuxit i mycket snabb takt. Men dessa två virtuella valutor är bara proxies för hela ekosystemet, som har flyttat sig högre under det senaste året.

Huvudfrågan är: hur långt kan Bitcoins pris gå? Skulle dessutom denna trend hjälpa Bitcoin att växa snabbare än internet? Så långt vi ser fortsätter hela marknaden att utvecklas och nå nya toppar. Det är bara en tidsfråga att se om Bitcoin kan överstiga $ 64 000 och växa snabbare än internet som det har gjort hittills.Source link