Under de senaste dagarna har vi sett hur vissa Bitcoin (BTC) valar och vilande adresser har flyttat sina medel efter år utan att flytta. Twitterhandtaget Whale Alert informerade om en vilande adress som flyttade 310 BTC efter 9,7 år utan att ge några tecken på att vara aktiv.

En annan kryptovalutaval som innehöll 900 BTC från 2012 flyttade sina medel till hundratals plånböcker för att hålla sig anonyma. Kanske kommer några av dessa medel nu att tas ut av den här personen eller skickas till börser.

Bitcoinvalar flyttar medel efter år inaktiva

Bitcoinvalar verkade ha vaknat efter flera år utan tecken på aktivitet. Två Bitcoin-plånböcker flyttade 310 BTC och 900 BTC till ett värde av 11 381 500 $ respektive 33 180 000 $. Dessa valar visar att flera Bitcoin-innehavare för många år sedan använder denna möjlighet för att sälja sina BTC efter den enorma uppskattning de hade.

Det är mycket vanligt att se gamla plånböcker som aldrig rörde sig förrän plötsligt överföra BTC. Samtidigt är det viktigt att nämna att vissa av dessa Bitcoin-plånböcker inte verkar vara associerade med kryptobörser eller företag. Istället kunde de helt enkelt tillhöra en person som fick tillgång till Bitcoin under de första dagarna.

En av de viktigaste frågorna som användarna gör är vad som skulle hända när den riktiga Satoshi använder sin plånbok. Vissa analyser tyder på att Satoshi har mer än 1 miljon BTC lagrad på olika adresser. Om denna plånbok rör sig kan vi se att marknaden rör sig nedåt. Om en person eller val vill ta ut stora mängder Bitcoin kan detta definitivt ha en negativ inverkan på marknaden.

Men Satoshi Nakamoto kanske inte säljer sina mynt med tanke på att han först uppfann den virtuella valutan för att ta bort makten från regeringarna, och för det andra, skulle han lita på dollar snarare än BTC?

Ändå är det uppenbart att Bitcoinvalar och användare som använde Bitcoin för många år sedan vill få tillgång till sina mynt och så småningom sälja en del av dessa mynt. Det är mycket vanligt att se att en val efter några månader bestämmer sig för att flytta de mynt den innehade under en lång tid. I vissa fall finns det valar som har hundratals och till och med tusentals BTC från det att det fortfarande var lätt att få dem eller bryta Bitcoin.

Source link