MAHE, Seychellerna, 27 januari 2022, Chainwire

Kryptoinvesteringsplattform BitMEX tillkännagav idag lanseringen av BitMEX Academy, en multimedia-kryptoutbildningsplattform som kommer att erbjuda ett nytt sätt att lära sig om krypto för både nybörjare och experthandlare.

BitMEX Academy kommer att samla de bästa hjärnorna i branschen för att dela kunskap om kryptovaluta, blockchain-teknik, handelsgrunder och andra ämnen som är viktiga för framgång på kryptomarknaderna.

Under de kommande veckorna och månaderna kommer BitMEX Academy att lansera:

  • Utmärkta föreläsningar: inspirerande samtal från ledande hjärnor inom krypto, till att börja med den legendariske kryptomarknadstillverkaren Justin Chow (tidigare från Cumberland DRW)
  • Interaktiva kurser: täcker allt från blockchain till hur man handlar derivat på BitMEX, dessa kurser kommer att sätta en ny standard för kryptoutbildning
  • Gästtalare: tillfälliga samtal med de mest anmärkningsvärda innovatörerna i kryptovärlden i videobloggar och våra poddserier på YouTube.
  • Biblioteket: en rik pedagogisk databas med allt du behöver för att dyka in i vilket kryptoämne som helst, med ett sätt för communityn att också bidra till artiklar eller skapa nya
  • Gemenskap: ett sätt att ansluta, stödja och höja dina kunskaper med likasinnade individer som börjar med Academy Discord-kanal

Akademins fullständiga läroplan kommer att publiceras under Q1 och Q2, och användare kommer att kunna anmäla sig till kurser, kolla in och bidra till artiklar i biblioteket och delta i exklusiva framstående föreläsningar från många av de främsta namnen i branschen .

Lawrence Linker, provost för BitMEX Academy, sa: “Kryptoadoption har potential att växa från några hundra miljoner till över en miljard användare under de närmaste åren, men vi kommer aldrig att nå dit utan att etablera sätt för människor att fördjupa sina kunskaper med utbildningsresurser i världsklass. BitMEX investerar i akademin för att hjälpa till att ta itu med detta, och vi skapar ett öppet, välkomnande gemenskapsutrymme dedikerat till att lära sig om framtidens finans.”

Alexander Höptner, VD för BitMEX, sa: “De av oss som redan är nedsänkta i krypto glömmer ofta att det finns många andra som ropar efter att lära sig mer, men är osäkra på vart de ska vända sig och skrämmas av den stora mängden information som finns där ute. . BitMEX Academy kommer att utvecklas till en central samlingsplats för människor, oavsett kunskapsnivå, att komma samman och bygga praktisk kryptokunskap.”

Börja lära dig nu på BitMEX Academy webbplats, och gå med i Academy-communityt på Discord här.

KontakterSource link