Mahe, Seychellerna, 21 december 2021, Chainwire

Handlare kan tjäna mer än 50 000 BMEX-tokens baserat på registrering, handel och hänvisningsaktivitet

Kryptobörsen BitMEX tillkännagav idag lanseringen av dess efterlängtade token, BMEX. Nya och befintliga BitMEX-användare är omedelbart berättigade till exklusiva BMEX airdrops; tokens kommer att delas ut för handel och hänvisningsaktivitet, och kommer också att ges till alla nya BitMEX-användare.

BMEX präglas med en maximal tillgång på 450 miljoner. Det kommer att ge handlare nya belöningar och fördelar inom det växande BitMEX-ekosystemet, vilket möjliggör rabatter på handelsavgifter, förbättrad avkastning på TJÄNA” rel=”nofollow noopener” target=”_blank”>TJÄNA produkter, tidig tillgång till nya produkter, exklusiva swag och mer. Detta kommer att avsevärt förbättra användarnas övergripande handelsupplevelse på BitMEX.

Hela BMEX whitepaper kommer att släppas i början av 2022, och token kommer att bli handelbar på BitMEX vid lanseringen av dess Spot-börs i början av Q2 2022.

För att vara berättigad till BMEX airdrops behöver nya och befintliga användare helt enkelt göra följande:

  • Registrera dig för ett BitMEX-konto: Nya användare som slutför KYC kommer att få 5 BMEX-tokens och 10 USDT.
  • Referera 3 vänner: Få 3 vänner att registrera ett konto och slutföra KYC, och få 15 BMEX-tokens som referent.
  • Handla med BitMEX: Befintliga användare kommer att airdroppas BMEX som en belöning för deras handel. Ju mer du handlar, desto mer BMEX kommer du att vara berättigad till.

På löpande basis kommer nya och befintliga användare att få fler chanser att tjäna så mycket BMEX som möjligt genom att delta i tävlingar, giveaways och airdrops.

BMEX-tokens kommer att börja finnas släpptes den 1 februari 2022.

Alexander Höptner, VD för BitMEX, sa: “BitMEX har ambitiösa planer på att förvandlas till ett fullständigt kryptoutbytesekosystem 2022, och lanseringen av BMEX markerar en återfödelse. Vi gör saker annorlunda genom att se till att aktiva BitMEX-användare (nya och befintliga) kommer att vara de första att ta emot BMEX via airdrops – vi kommer att tilldela miljontals BMEX. Detta är en spännande milstolpe för BitMEX, och det är min förhoppning att när vi fortsätter att växa, kommer BMEX att växa med oss.”

För att ta emot BMEX-tokens, se fullständiga airdrop-villkor och läs mer, besök BitMEX token-kampanj” rel=”nofollow noopener” target=”_blank”>token-kampanj och tecken” rel=”nofollow noopener” target=”_blank”>tecken sidor.

***

Om BitMEX

BitMEX är en handelsplattform som erbjuder investerare tillgång till de globala digitala valutamarknaderna. BitMEX ägs av HDR Global Trading Limited. För att lära dig mer om BitMEX, vår vision, växande team och vägen framåt, följ oss på Twitter” rel=”nofollow noopener” target=”_blank”>Twitter, Telegram” rel=”nofollow noopener” target=”_blank”>Telegram, och BitMEX blogg” rel=”nofollow noopener” target=”_blank”>BitMEX blogg. För ytterligare förfrågningar, vänligen kontakta [email protected]

Kontakter

Source link