Bitrefill är ett av de mest populära kryptorelaterade märkena som för närvarande verkar på marknaden. Om du är en kryptovalutaanvändare skulle denna plattform verkligen vara användbar för dig att få tillgång till produkter och tjänster och betala med digitala tillgångar.

Bitrefill blev verkligen en mycket användbar plattform för användare som vill spendera sina virtuella valutor och inte vet hur de ska göra. Genom att använda Bitrefill kan du leva på kryptoköp av presentkort för allt och utan att behöva ha något konto. I nästa avsnitt delar vi med dig alla detaljer om denna plattform och hur du kan använda den för att betala med digitala tillgångar.

Vad är Bitrefill?

Om du har virtuella valutor och du inte vet hur du använder dem kan du alltid lita på Bitrefill för de saker du behöver. Bitrefill är ett kryptoföretag som låter dig byta virtuella valutor mot presentkort som kan användas i många regioner och platser.

I grund och botten gör Bitrefill det lättare för användare att leva på kryptovaluta snarare än med fiat -valutor. De har skapat en plattform som kan integreras med olika presentkort och låter användare välja de som de vill och betala med Bitcoin (BTC) och andra kryptovalutor.

Företaget har skapats 2014 och det har fått mer än 2 miljoner dollar i finansiering från olika VC -företag och Litecoins grundare Charlie Lee. Detta visar att företaget har fått stöd från stora namn och siffror från kryptomarknaden tack vare de tjänster som det för närvarande erbjuder.

De tre huvudsakliga tjänsterna som Bitrefill erbjuder inkluderar möjligheten att köpa presentkort, telefonpåfyllnad och även få tillgång till blixtnätet (LN). Detta är bara några av de grundläggande tjänsterna som erbjuds av Bitrefill och hur de låter den verkliga ekonomin komma i kontakt med virtuella valutor.

Användare kan nu betala för dagliga utgifter med några av de mest populära digitala tillgångarna på marknaden. Det positiva med Bitrefill är att det är tillgängligt över hela världen och det kräver inte att användare registrerar sig och delar privata data. Beroende på vilken jurisdiktion du verkar i hittar du naturligtvis fler eller färre tjänster.

Hur fungerar Bitrefill?

Användare som vill använda sina virtuella valutor för att köpa saker kan enkelt använda dem i Bitrefill. Men hur fungerar Bitrefill? Plattformen är mycket lätt att använda eftersom du bara behöver skriva för en tjänst du vill förvärva. Vanligtvis fungerar dessa tjänster med presentkort som kan användas för att fylla på olika konton.

När du går in på webbplatsen skulle du kunna bläddra och söka efter de produkter du behöver. Användare kan välja från en mängd olika produkter från olika branscher, inklusive e-handel, spel, resepresenter, VoIP och många andra. Allt beror på vilken typ av lösningar du vill köpa.

Plattformen skulle också fråga dig i vilken region du befinner dig eftersom det kan finnas olika kampanjer beroende på din jurisdiktion. Vissa platser skulle ha fler produkter än andra. Några av de produkter som för närvarande är tillgängliga inkluderar mobilabonnemang, skype USD och även Viber USD, bland annat som Fortnite V-Bucks.

Så snart du väljer den produkt du vill köpa kan du sedan betala med digitala valutor. Leveransen är vanligtvis omedelbar och processen är säker och privat. Några av de produkter du väljer kan också låta dig få en belöning som krediteras ditt konto.

Således skulle Bitrefill vara ett av de bästa och enklaste sätten att spendera virtuella valutor på saker som innan du betalade med fiat -valutor. Om du vill börja tänka i sats kan det vara en bra plattform att använda.

Är Bitrefill säkert?

Bitrefill är säkert och det är också en legitim webbplats som fungerar på marknaden. Användare som vill spendera sina virtuella valutor kan göra det i Bitrefill utan att oroa sig för denna plattforms legitimitet. Som vi nämnde tidigare har Bitrefill skapats 2014 och det har fungerat sedan dess.

För några år sedan, 2019, fick Bitrefill stora investeringar från VC -företag, vilket visar att de anses vara ett respekterat företag inom kryptovalutaindustrin. Detta är definitivt viktigt eftersom vi har sett hur flera utbyten har hackats och andra projekt försvunnit med användarnas medel.

Bitrefill har lite eller inget incitament att behålla små betalningar för presentkort, eftersom det skulle skada dess rykte och ge dem ingenting. Således kan du lita på Bitrefill och köpa olika presentkort enligt dina behov.

Dessutom skulle du också kunna hålla några kryptovalutor på denna plattform. Det betyder att du inte behöver oroa dig för hackar eller möjliga attacker på ditt konto. Överföringen sker direkt från ditt konto och du får presentkortet direkt till ditt e -postkonto på bara några sekunder efter att transaktionen har behandlats.

Således kan Bitrefill betraktas som en säker plattform på kryptomarknaden att använda. Trots det kan det finnas vissa situationer där dina uppgifter kan vara i fara. Detta liknar när vi hanterar vår data online på andra webbplatser.

Hur investerar jag i Bitrefill?

Om du vill köpa presentkort och använda Bitrefill behöver du bara ange deras officiell webbplats och börja bläddra bland erbjudanden och produkter som de har tillgängliga i din region. Detta tar vanligtvis några sekunder eftersom webbplatsen är mycket lätt att navigera och har ett mycket trevligt användargränssnitt.

Vanligtvis investerar du inte i Bitrefill eftersom du bara kan köpa presentkort och andra produkter med digital valuta. Det är därför du kan använda webbplatsen för att köpa olika saker enligt dina behov.

Bitrefill -alternativ

När du letar efter produkter kan du filtrera från din plats. För närvarande fungerar Bitrefill över hela världen, vilket innebär att du kan få tillgång till presentkort från olika delar av världen. Oavsett var du befinner dig kommer du sannolikt att hitta minst en typ av presentkort som du kan köpa med digitala tillgångar.

Det bästa sättet att investera i Bitrefill är att använda deras tjänster och köpa olika presentkort som sedan kan användas i olika appar eller tjänster.

Tänk på att när du fyller på ditt konto (eller köper ett presentkort) uttrycks priset i USD eller lokal valuta och omvandlas sedan till BTC eller annan digital tillgång. Således skulle ditt presentkort skrivas ut med värde i lokal valuta snarare än med värdet i BTC eller andra digitala tillgångar.

Kan jag köpa data med Bitcoin?

Om du vill köpa data för din telefon för att ringa och surfa på internet kan du göra det med Bitrefill och betala i Bitcoin. Om du vill göra en telefonpåfyllning är processen ganska lik den för att köpa presentkort.

Du måste välja din region och välja en av de operatörer som finns på din plats. Om du inte har någon operatör tillgänglig där du bor (vilket vanligtvis kan hända beroende på din region) kan du behöva hitta ett annat sätt att betala för denna påfyllning med Bitcoin eller andra virtuella kryptovalutor.

Det positiva med att använda Bitrefill är att du nu kan lägga till data till din telefon utan att behöva använda fiat -valutor. Allt kan göras på bara några minuter och med hjälp av digitala tillgångar.

Lightning -nätverk

Vi har pratat många gånger tidigare om Lightning Network (LN), den andra lagers skalningslösning för Bitcoin-nätverket. Men vad gör Bitrefill för att marknadsföra det och utöka det? Jo, de har skapat en ny och innovativ LN -kanal genom Thor.

Men vad är fördelen med att använda denna Lightning Channel? Tja, användare skulle kunna öppna tomma blixtkanaler på Bitrefill -noden. På detta sätt kan användare skicka och ta emot Bitcoin nästan omedelbart med denna LN -nod och för nästan inga avgifter.

Således arbetar Bitrefill också för att främja användningen av Lightning -nätverket. I stället för att använda den huvudsakliga Bitcoin -blockchain för att behandla transaktioner kan användare nu skicka och ta emot nästan omedelbara överföringar med BTC med LN. I framtiden kan andra plattformar erbjuda användare liknande lösningar.

Bitrefill -mynt stöds

Låt oss nu prata om de mynt som stöds av Bitrefill. Vi vet redan att de erbjuder stöd för Bitcoin och att du kan köpa presentkort med BTC. Men vilka andra virtuella valutor är tillgängliga på denna plattform?

För närvarande stödjer Bitrefill Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE) och Dash (DASH). I framtiden kan andra virtuella valutor läggas till på denna plattform.

Köper på Bitrefill

Därför kan användare köpa inte bara telefonkrediter utan också många andra presentkort att använda på ett brett utbud av plattformar och tjänster från hela världen. Oavsett på vilken plats du befinner dig kan du använda de ovan nämnda digitala valutorna för att betala för de presentkort du behöver.

I framtiden kan många andra kryptovalutor läggas till Bitrefill -plattformen. Det är upp till dig att bestämma vilket mynt som ska användas eftersom Bitrefill låter dig välja bland en av de digitala tillgångarna från listan.

Vad är presentkort?

Generellt sett är ett presentkort ett litet kort som kan bytas mot kontantvärde och som kan användas för att betala för specifika varor och tjänster. I allmänhet kan presentkort användas i butiken som gav ut presentkort. Dessutom tenderar de att ha ett lägre kontantvärde om de säljs eller används i andra butiker.

Ett presentkort på $ 20 för Skype kan användas för att betala för Skype -tjänster upp till $ 20. Medlen kan läggas till plattformen och du kan helt enkelt använda dem som du vill. Istället, om du föredrar att sälja presentkortet istället för att använda det, kan du hitta några köpare som skulle betala $ 19 för det snarare än $ 20.

Presentkort ges vanligtvis som gåvor (som namnet antyder) till vänner och familj. Priset på ett presentkort är vanligtvis mellan $ 5 och $ 100, men de vanligaste är $ 10, $ 20 och $ 50. Du kan också hitta presentkort i lokalt värde snarare än bara i USD. Europeiska användare skulle betala i euro medan människor i Storbritannien skulle använda pund.

Intressant: Bästa 12 kryptovalutaverktyg för varje seriös kryptovalutainvesterare

Bitrefill -produkter stöds

Som vi nämnde i tidigare avsnitt stöder Bitrefill tre huvudprodukter: telefonpåfyllning, blixtnät och presentkort. Men vilka företag är för närvarande tillgängliga på Bitrefill -plattformen?

För närvarande finns det hundratals märken som du kan välja mellan med Bitrefill. Några av dem inkluderar Viber, Skype, Free Range Mobile, Roblox, PUBG Mobile, Arch Age, NCSOFT, FORTNITE, Free Fire, Minecraft, Reddit, Hotels.com Mobile Legends och många andra.

Detta visar att det finns ett stort antal alternativ att välja mellan med Bitrefill. I till exempel USA kan du också välja mellan The Home Depot, Twitch, Airbnb, Uber, Uber Eats, Nordstrom, Delta, Play Station, XBOX och många andra. Listan är mycket stor här och alternativen är större än i de flesta andra jurisdiktioner som stöds av Bitrefill.

Slutsats

Bitrefill är en av de mest användbara webbplatserna och företagen på kryptovalutamarknaden eftersom den låter användare spendera sina digitala valutor på hundratals platser överallt i världen. Det fungerar på det sättet att köpa presentkort eller telefonkredit med digitala valutor.

Således är detta ett av de bästa sätten att stödja kryptoekosystemet, genom att använda digitala tillgångar snarare än fiatvalutor för att köpa presentkort och få tillgång till några av de bästa tjänsterna och produkterna som du kan hitta i din region.

En positiv sak med Bitrefill är att du inte behöver använda bara BTC eftersom många andra digitala valutor är tillgängliga. Bitrefill är ett företag som stöder tillväxten och expansionen av kryptomarknaden som helhet tack vare det stora utbudet av presentkort och märken som den för närvarande har.Source link