Singapore, Singapore, 9 december 2021,

BitTorrent, ledaren inom peer-to-peer-protokoll och produkter, har tillkännagett slutförandet av sin initiala investering i WOO Network som en del av Serie A-omgången, som tillkännagavs den 9 november. Omgången leddes av Three Arrows Capital, PSP Soteria Ventures, Gate Ventures, QCP Capital och Crypto.com Capital men innehöll många andra strategiska partners. BitTorrent är det senaste namnet som går med i den här listan och erbjuder strategiska råd om tillväxt och gå-till-marknadsstrategier.

Som en del av denna allians kommer BitTorrent och WOO Network att samarbeta kring olika initiativ som likviditet i både CeFi- och DeFi-arenor och om den nylanserade BitTorrent Chain (BTTC). BTTC, som lanserades den 4 november, är det första heterogena skalningsprotokollet för interoperabilitet över flera kedjor i TRON-ekosystemet. BTTC kommer att stödja och vara kompatibel med TRON, Ethereum och Binance Smart Chain (BSC) vid lanseringen; användare kommer att kunna överföra vanliga tillgångar mellan TRON, Ethereum och BSC på ett decentraliserat sätt utan någon gräns.

“Vi är glada över att välkomna WOO Network som en av de första ekosystemdeltagarna i BitTorrent-kedjan”, säger Steve Liu VD för BitTorrent. “Vi tror på att stödja innovativa idéer och genom denna investering ser vi fram emot att stödja WOO-nätverket i att tillhandahålla tillgänglig demokratiserad nätagnostisk likviditet.”

Som en plattformsognostisk likviditetsleverantör är en strategisk allians med BTTC en naturlig passform för WOO Network, som redan har erfarenhet av att arbeta med flera blockkedjor, inklusive BSC och Ethereum. I november lanserade WOO Network WOOFi Swap, en decentraliserad börs som använder detaljerad marknadsdata för att simulera likviditeten från deras centraliserade orderbok på kedjan. WOO Network och BitTorrent kommer att utforska möjligheter att distribuera liknande produkter på BTTC, genom att utnyttja genomströmningen, hastigheten och låga transaktionsavgifter för att erbjuda handlare en bättre upplevelse.

“Få företag i det här området har den räckvidd, erfarenhet och resurser som BitTorrent har”, säger Ran Yi, chef för ekosystemutveckling på WOO Network. “Detta är en av de viktigaste anledningarna till att vi är övertygade om att BitTorrent Chain ska bygga ett robust nätverk och varför vi är angelägna om att vara med och utveckla tillsammans med dem. Detta partnerskap har potential att öppna upp en helt ny publik av handlare och användare för WOO Network-produkterna.”

WOO-nätverket kommer att använda investeringen för att accelerera sin globala marknadsexpansion genom att förvärva talang och öppna ett nytt regionalt FoU-kontor i Warszawa, Polen. Kapitalet kommer också att allokeras till utveckling av nya produktlinjer som terminer, social handel och en serie innovativa DeFi-handels- och avkastningsgenererande produkter.

Om TRON och BitTorrent

Grundades 2004, BitTorrent är ett av de största decentraliserade peer-to-peer-nätverken i världen, med nästan 100 miljoner aktiva användare som driver 22 % av uppströms- och 3 % av nedströmstrafiken globalt.

TRON är dedikerade till att påskynda decentraliseringen av internet via blockchain-teknik och decentraliserade applikationer (dApps). Företaget grundades i september 2017 av Justin Sun och har fortsatt att leverera imponerande prestationer sedan MainNet lanserades i maj 2018. Juli 2018 markerade också förvärvet av BitTorrent, en pionjär inom decentraliserade tjänster med nästan 100 miljoner aktiva användare per månad. TRON-ekosystemet har fått otrolig dragkraft de senaste åren, med över 52 miljoner användare på blockkedjan och uppåt 2,3 miljarder transaktioner. Dessutom har TRON det största cirkulerande utbudet av stablecoins över hela världen och passerade USDT på Ethereum i april 2021.

Om WOO Network

WOO Network är ett djupt likviditetsnätverk som förbinder handlare, börser, institutioner och DeFi-plattformar med demokratiserad tillgång till klassens bästa likviditet och handelsutförande till lägre eller noll kostnad. Dess flaggskeppsprodukt, WOO X, är en professionell handelsplattform med anpassningsbara moduler och lägre till noll avgifter komplett med djup likviditet. WOO Network inkuberades av Kronos Research, ett kvantitativt handelsföretag som genererar 5-10 miljarder dollar i daglig volym.

KontakterSource link