San Francisco, Kalifornien, 10 oktober 2021,

BitTorrent, en ledare inom peer-to-peer-protokoll och produkter, tillkännagav vinnarna i första omgången Golden Wallet Sweepstakes – ett nytt incitamentsprogram för att belöna medlemmarna i samhället och öka engagemanget.

Eray Özgen, bosatt i Turkiet, belönades med 1 miljon BTT i den första veckoteckningen. Özgen, som äger ett filmproduktionsföretag med sin bror, sa att han planerar att investera en del av utmärkelsen i TRON Foundation -projekt (tokens och mynt).

Vinnaren i Giveaway vecka 2 var Clark Michael Gaya. Den 34-åriga filippinska medborgaren arbetar som mekanisk montör på marina fartyg. I väntan på sitt nästa uppdrag på en passagerarbåt i Frankrike planerar Gaya att hålla ut och behålla den 1 miljon BTT som han vann medan han förväntar sig att BitTorrent inhemska token kommer att uppskatta.

Ben Huggins var den senaste av vinnarna. ”Pengarna är en mycket viktig vind för mig. Jag har aldrig haft anständiga pengar i mitt liv, så det här priset skulle hjälpa till att betala nästan alla mina icke-studentskulder och billån. Utan den stressen kan jag gå med i en kodande bootcamp och äntligen få min första start på programvaruteknik. ”

I synnerhet måste deltagarna ladda ner och installera någon av sponsorns kostnadsfria eller betalda applikationer som innehåller en BitTorrent Speed ​​-plånbok. Deltagare kan sedan aktivera Golden Wallet -incitamentet genom att följa stegen som beskrivs när BitTorrent Speed ​​startas för första gången.

Deltagare i incitamentsprogrammet – som aktiverar Speed ​​-plånboken – kan turboladdas sina belöningar. De kommer att dra nytta av ytterligare förmåner, inklusive snabbare nedladdningshastigheter medan de får belöningar i BitTorrent (BTT) tokens.

Inget köp, inträdesavgift eller skyldighet är nödvändigt för att delta i tävlingen eller vinna. Deltagarna kan också skriva in via e -post. Dessutom kan kvalificerade Sweepstakes -torrentklienter laddas ner här: µTorrent Classic, µTorrent Web, BitTorrent Classic, BitTorrent Web.

Stora pristagaren på 10 miljoner BTT har ännu inte valts. Deltagare kan anmäla sig till och med 11 oktober 3:59 PST. Du kan hitta mer information om Golden Wallet Sweepstakes här.

Om BitTorrent

Grundades 2004, BitTorrent är ett av de största decentraliserade peer-to-peer-nätverken i världen, med nästan 100 miljoner aktiva användare som driver 22% av uppströms och 3% av nedströms trafik globalt. Som en pionjär inom decentraliserade tjänster har BitTorrent nästan 100 miljoner månatliga aktiva användare. TRON -ekosystemet har fått otrolig dragkraft de senaste åren, med över 52 miljoner användare på blockchain och uppåt 2,3 miljarder transaktioner.

KontakterSource link