Singapore, Singapore, 3 oktober 2021,

Ojamu – en plattform för marknadsföringsteknik (MarTech) som utnyttjar kraften hos blockchain, Ai och NFT för att skapa och automatisera de mest effektiva digitala marknadsföringskampanjerna för varumärken – har meddelat att den privata försäljningen på 1,7 miljoner dollar stängs.

I den övertecknade privata försäljningen deltog strategiska partners som Ascensive Assets, Master Ventures, Moonrock Capital, Morningstar Ventures, A195 Capital, Protocol Ventures, Genesis Block Ventures, Vendetta Capital, X21, Waterdrip Capital, Chain Capital, Rarestone Capital och andra.

”Vi tror att i takt med att Blockchain och kryptoutrymmet blir allt mer konkurrenskraftigt och moget som en industri, så kommer behovet av avancerade marknadsföringslösningar att öka. Ojamu -teamet bygger en plattform som är otroligt skicklig i sitt tänkande och användning och vi ser fram emot att stötta dem i alla avseenden, ” påpekade Oliver Blakey, Managing Partner på Ascensive Assets.

Ojamus intelligenta plattform och Neural Predictive Engine samlar in och analyserar hundratals miljoner datapunkter med en mycket högre hastighet och effektivitet jämfört med manuell datainsamling och analys.

Ojamu Ai är utbildad för att ansluta till NFT, vilket gör NFT till en åtkomstpunkt för inte bara en branschvertikals nyckeldata utan även korskorrelerar andra tidigare okända datapunkter. Det hjälper varumärken att utföra konkurrenskraftig forskning, identifiera marknadsklyftor och fatta marknadsföringsbeslut som har större sannolikhet för framgång på grund av det datadrivna tillvägagångssättet.

Ojamus VD Hal Bame sa:Vi är oerhört glada över att få stöd från så starka strategiska partners, eftersom vi förverkligar vår vision för Ojamu -plattformen. Vi tror att både Blockchain/kryptomärken och mer traditionella affärsmärken har ett enormt behov av automatiserade digitala marknadsföringslösningar baserade på Ai/Blockchain-driven teknik-och Ojamu kommer att fylla det behovet. ”

Om Ojamu

Ojamu är byggd för att vara driftskompatibel mellan ledande blockchains som Ethereum, Polygon, Polkadot, Solana och Avalanche och är en Singapore-baserad MarTech-plattform som automatiserar och optimerar digitala marknadsföringskampanjer inom alla branschens vertikaler; med hjälp av data i realtid, Ai och Blockchain-teknik.

Ojamu gör det möjligt för varumärken att nå sina digitala marknadsföringsmål med datadrivna förutsägelser och rekommendationer på alla digitala kanaler, både i Blockchain och ‘traditionella’ affärsutrymmen.

För mer information, besök: https://www.ojamu.com/

KontakterSource link