Barcelona, ​​Spanien, 4 augusti 2021,

Blockchain plattform Eteritetskedja (CC: ERN-USD) meddelade idag “The Messiverse”, Första någonsin Licensierad, autentiserad NFT -samling från Lionel Messi. Detta exklusiva partnerskap från Ethernity ligger utanför räckvidden för en enda serie, uppsättning eller fotbollsspelare. Denna NFT -samling, en del av “Messiverse”, är lika stor som legenden om Lionel Messi själv: Messi -samlingen kommer att finnas tillgänglig den 20 augusti kl. 17.00 EDT, exklusivt kl. ethernity.io.

Messi -samlingen innehåller:

● “Man From the Future” av Bosslogic

● ”Worth the Weight” av Bosslogic

● “The King Piece” av Bosslogic

● Untitled by Impossible Brief

Leo Messi har tagit fram varje enskild utmärkelse en fotbollsstjärna kan samla: rekord 6 Ballon d’Or -utmärkelser, 750 karriärmål, flest mål någonsin för en enda klubb, det argentinska rekordet, 34 karriärpokaler från La Liga och UEFA Champions League Titlar på den senaste Copa America -kronan. Han vann Guldbollen och tog VM -finalen. Den episka målskytten och spelmakaren förevigar nu sitt arv i blockchain -form. Fans över hela världen kan nu samla Ethernitys pjäser som stärker hans värde och ikoniska spelskapande förmågor i oföränderlig digital form för alltid.

Fyra stycken utgör droppen och skildrar fotbollssuperstjärnan i futuristisk AI-driven bionisk form, som en Atlasliknande karaktär som håller upp fotbollens värld, “Kungen” av den kreativa fotbollsstjärnan och en ännu inte avslöjad pjäs kommer på lanseringsdagen.

Våra fotbollsbyråpartners ISL bidrog till skapandet av detta NFT -partnerskap.

Om artisten

Bosslogic är en australiensisk artist som får stjärna genom den breda världen av sociala medier, som har vunnit popularitet genom den likvärdiga underhållningsindustrin. Hans tidigare arbete har bland annat inkluderat Marvel End Game och Disney. Med miljontals följare stöd anses Bosslogic vara en av de mest populära och inflytelserika artisterna i Australien. Bosslogic samarbetade med Ethernity om sin första NFT-serie före lansering.

Konstnärsförklaring

Samlingen är en uppsättning bitar som beskriver prestationer, ögonblick, lagkärlek och framtida prestationer – fokuserar främst på mannen själv. Sammantaget ville jag att de skulle vara subtila men ändå effektfulla i bitarna som loop. Att arbeta inom NFT -utrymmet har varit en vild resa att få göra nya saker och samarbeta med människor som jag aldrig trodde att jag skulle få chansen till. Nu tack vare Ethernity drömmen om att arbeta med en av mina favoritpersoner i världen och en av vår tids G.O.A.T., Messi, har jag haft äran och förmånen att skapa en uppsättning bitar för ikonen; att gå in i historien som hans första singular NFT -droppe!

Om Ethernity Chain

Eternity är det banbrytande autentiserade NFT -projektet som auktionerar verifierade konstverk med de bästa artisterna och stjärnorna från sport, musik, film, spel, teknik, historia och underhållning. Var och en av dessa digitala konstverk representeras som en icke-fungibel token (NFT). Pjäserna har välkända offentliga personer, och en del av alla medel som samlas in från strävan kommer att doneras till välgörande ändamål. Ethernity Chain kombinerar användningen av DeFi och slår samman det med NFT för att skapa en exklusiv pipeline till sällsynt, samlingsbart innehåll från anmärkningsvärda figurer och väletablerade digitala artister.

KontakterSource link