Singapore, Singapore, 10 december 2021,

BlockchainSpace är glada över att tillkännage ett avgörande partnerskap med The Sandbox. Som en del av samarbetet kommer BlockhainSpace att koppla sina 2 600 guilds och 680 000 spelare till den virtuella värld som skapas av Sandbox. Det kommer att fungera som ett gångbart exempel på hur förmågan att skala gemenskaper för NFT-spel kommer att bli allt viktigare.

BlockchainSpace positionerar sig som guild-navet i metaversen. Virtuella världar kommer att koppla samman miljontals människor över hela världen och låta dem umgås, leka och ha underhållande upplevelser tillsammans. Dessutom kan spelare bilda grupper eller skrån, vilket kräver mycket skalbar teknologi för att ge en optimal upplevelse.

BlockchainSpace är leverantören av den nödvändiga infrastrukturen och skalbar teknologi. Genom sitt partnerskap med The Sandbox kommer teamet att ta med sina 2 600 guilds och 680 000 spelare till denna växande virtuella värld. Dessutom kommer det bevisade engagemanget för gemenskapsbyggande och innehållsskapande att bli en stapelvara i ett av de mest betydande metaversprojekten på marknaden idag.

Genom sin Academies-lösning kan infödda NFT-spel bygga plattformar för att främja användartillväxt och uppnå mycket bredare dragkraft. Ännu viktigare är att dessa plattformar kommer att dra nytta av BlockchainSpaces guild-infrastruktur för att spåra interaktion och ansluta spelare genom ett högpresterande nätverk som spänner över hela världen.

Samarbetet mellan The Sandbox och BlockchainSpace är inte oväntat. Tidigare i år har båda lagen engagerat sig för att bygga upp det filippinska samhället, introducerat voxel NFT-konsttävlingar och skapat den första landupplevelsen i sandlådan tillägnad Filippinerna.

Den erfarenheten är rik på detaljer och inkluderar:

  • Åker i kalesas och jeepar.
  • Utforska stora områden av fauna och flora.
  • Iklädd historiska plagg.

Alla voxel-tillgångar kommer att bli tillgängliga genom den kommande PINASining: Upptäck Filippinernas NFT-samling på The Sandbox.

Det förnyade partnerskapet kommer att fokusera på att få in fler skrån och spelare i sandlådan. Dessutom är det ett värdefullt skyltfönster för BlockhainSpaces guild-infrastruktur och nätverk och hur det kan skalas till projekt på Sandbox-nivå. Att skala gemenskaper för NFT-spel är en avgörande aspekt av att bygga och utöka metaversens dragningskraft.

Om BlockchainSpace

BlockchainSpace gör det möjligt för guilds att spela för att tjäna att skala i metaversen. Vi bygger verktyg för att stärka spelgemenskaper och driver akademier för att identifiera ekonomiska möjligheter i spel. Vårt mål är att uppmuntra nästa generation av play-to-earn-spelare och guild-ägare att bli framgångsrika entreprenörer genom att utrusta dem med viktiga digitala verktyg och storskalig finansiering.

Följ BlockchainSpace på sociala medier för att hålla dig uppdaterad med den senaste utvecklingen.

Hemsida | Twitter | Medium | Gitbook | One-Pager | Disharmoni | Telegram | Facebook

Om Sandlådan

Sandlådan är ett decentraliserat, community-drivet spelekosystem där skapare kan dela och tjäna pengar på voxeltillgångar och spelupplevelser på Ethereum blockchain.

Med hjälp av The Sandboxs fria mjukvara, såsom VoxEdit och Game Maker, kan spelare, artister och speldesigners skapa tillgångar och upplevelser, såsom spel, diorama och konstgallerier, åt sig själva och att dela med andra. Dessa kan tjäna pengar för att tjäna skaparen passiv inkomst.

Kontakter

Source link