MOR är en relativt ny stablecoin, eller digital tillgång kopplad 1-till-1 till allmänt använda fiat-valutor, som har distribuerats på Binance Smart Chain eller BSC. MOR siktar på att bli mjukt knuten till den amerikanska dollarn via olika incitament och stödmekanismer. En mjuk pinne betyder att stablecoin ska vara ungefär lika med 1 USD, men inte alltid exakt.

MOR -stablecoin förväntas behålla en ganska nära pinne till prisnivån 1,00 dollar, vilket krävs för att handlare ska kunna dra nytta av avkastningsmodellerna samtidigt som de bibehåller avsevärt låga, fasta räntor. De digitala token myntas via en stablecoin med hjälp av en fast växelkurs, eller genom att tillhandahålla säkerhet via standard tokens eller valv tokens med sin egen uppsättning riktlinjer, beroende på risknivån för den faktiska token.

Det huvudsakliga målet med MOR är att uppnå större kapitaleffektivitet, så att investerare kan använda det för att utnyttja en lång position på stödda säkerheter. Detta är ganska användbart för att ge säkerheter eftersom användare faktiskt får betalt för att låna tillgångarvilket är något som användare kanske inte hittar i det traditionella ekonomiska utrymmet.

MOR Stablecoin kan användas för ett brett spektrum av ekonomiska aktiviteter

Stablecoins har vuxit enormt när det gäller deras marknadsvärde och totala antagningstakt eftersom de tillåter kryptoinvesterare att engagera sig i transaktioner på ett sömlöst sätt.

Som förklaras av dess utvecklare blir MOR präglad av låntagare som är intresserade av att skaffa lån med sina digitala tillgångar som säkerhet. MOR kan användas för olika ekonomiska aktiviteter som att utnyttja strategiska avkastningsodlingar.

Enligt dess utvecklingsteam finns det tre huvudsakliga sätt på vilka token kan generera vinster för återköp av vete och GRO.

  • Mynt/lösa in avgifter: Efter att MOR har präglats eller lösts ut debiteras en liten avgift.
  • Stabilitetsavgifter: Dessa är i huvudsak de låneräntor som handlare behöver betala när de utfärdar MOR med sina säkerheter.
  • Likvidationsbuffert: Efter att en viss användare har likviderats bränns ytterligare MOR -tokens och antalet sådana tokens som tas bort från cirkulationen är mer än vad som präglades när användaren hade öppnat sin position. Denna process syftar till att öka systemöverskottet.

MORs utvecklare säger att det är den allra första stablecoin som kan lånas eller präglas med tokens som för närvarande genererar avkastning som säkerhet. Till exempel kan en användare ta sina avkastningstjänande stkCAKE-tokens, låna MOR-tokens med dem, använda sin MOR för att skaffa ytterligare CAKE-tokens, satsa dem för att få stkCAKE och helt enkelt upprepa dessa steg tills deras önskade risknivå har uppnåttsutan att behöva förvärva ytterligare kapital för att få den extra stkCAKE.

MOR är lämplig för långsiktiga Stablecoin-hållare

MOR är särskilt lämplig för användare som är intresserade av att hålla stablecoins: Den har en minsta säkerhetsgrad på 102% för stabila par (50x maximal hävstång). Detta gör det möjligt för användare att enkelt hoppa in och gå från 10% avkastning på stablecoins till “hundratals, till och med tusentals, procentenheter.”

För stkBUSD/USDC på PancakeSwap LP är den typiska avkastningen cirka 10% APY, lägsta säkerhetsförhållande är 102% (50x maximal hävstång). Det betyder i princip att en användares maximala avkastning med 50x hävstång kommer att vara cirka 1 180% APY för deras stablecoins.

WHEAT-valv är särskilt det enda BSC-baserade initiativet som noggrant har granskats av ConsenSys Diligence (MOR använder dessa valv för att ge säkerheter). För närvarande granskas kontraktsdelen av MOR av HashEx. När detta är klart kommer MOR att vara ett fullständigt granskat protokoll. MOR x Wheat är utvecklade för att ha en robust intäktsstruktur som sömlöst kan stödja återköp och brännskador av WHEAT & GRO (ekosystemets styrningstoken).

Medan företaget avser att fokusera på MOR kan det vara värt att påpeka att deras avkastningsoptimering, vete, är en av de enda flerskiktade avkastningsoptimeringarna som för närvarande finns tillgängligavilket innebär att vete skapas ovanpå andra avkastningsoptimerare som PCS och Autofarm.

Detta gör det möjligt för Wheat valv att sammansättas regelbundet och ger därmed betydligt större APY jämfört med stora avkastningsoptimatorer som Autofarm, Bunny och Beefy.

Tillhandahåller mer hållbara APY: er

Tillväxt DeFi har spårat och publicerat sina APY och konkurrenternas APY sedan Wheat lanserades i april, och Wheat har visat att det har en mycket mer hållbar och betydligt större APY än olika andra avkastningsoptimeringar (ibland över 50% APY).

Som nämnts har Wheat granskats av ConsenSys Diligence, som är samma revisionsföretag som utförde revisioner för Uniswap, 1inch, AAVE och Bancor.

Vete är särskilt det enda BSC -initiativet som har genomgått en ConsenSys -granskning. Granskningen planerades under en 3-veckorsperiod och var ganska omfattande. De förändringar som har föreslagits av ConsenSys kommer nu att ingå i den kommande lanseringen av MOR, men det fanns inga större problem som ConsenSys identifierade under deras inspektion.Source link