ZeroSwap, multrakedjekompatibel decentraliserad växelplattform (DEX) aggregatorplattform, har meddelat testnet och mainnet lansering av sin ZeroSwap DEX-plattform.

ZeroSwap DEX-plattformen gör det möjligt för ZEE-spelare att få noll avgifter på sina transaktioner. Gasavgifter har blivit en viktig orsak till oro för deltagarna i decentraliserat ekonomi (DeFi). Stakers på ZeroSwap behöver dock inte oroa sig mer för upprörande gasavgifter och gasbrist. Detta beror på det föreslagna lansera av ZeroSwap DEX. DEX-plattformen förväntas gå live i både Binance Smart Chain (BSC) och Ethereum (ETH) -kedjan.

ZeeVerse Swapper’s Paradise

ZeroSwap ser ut att ge en idealisk miljö för spelare genom att samla nollavgifts- och gasfria transaktioner, flerkedjig tillgång, tvärkedjelikviditet etc. Enligt tweetDEX-plattformen vill hjälpa intresserade passagerare att ansluta sig till ZeeVerse. De flesta av dessa passagerare flyttar till ZeeVerse på grund av brist på gas och ökande bensin priser. Att flytta till ZeroSwap-flerkedjiga DEX, även känt som ett “Swapper’s Paradise”, kommer att ge dem gasfria transaktioner, vilket resulterar i noll gasavgifter.

ZeroSwap DEX Incentivized Testnet Launch

ZeroSwap DEX-stimulerade testnät, som tidigare nämnts, skulle gå live på både Ethereum och Binance Smart Chain (BSC). Planer finns också för att integrera fler blockchains inom en snar framtid.

Det stimulerade testnätet är planerat att börja den 30 april 2021 och slutar den 14 maj 2021. Intressant är att alla är inbjudna att delta i det stimulerade testnätet. ZEE-tokens till ett värde av $ 50 000 kommer att delas ut som belöningar till testare på plattformen.

Testnätet är öppet för alla. Insättning kommer dock att vara en förutsättning för att ge åtkomst till ZeeVerse, det ekosystem som består av ZeroSwap och dess produktpaket. ZEE-token-spelare kommer att ha tillgång till likviditet över kedjor medan de tjänar APY så högt som 64%.

Intressant är att lanseringen av flerkedjiga DEX kommer att firas med en airdrop. Innehavare och spelare av ZEE-tokens kommer att delta i airdrop. Centraliserade utbyten via kedjan kommer dock inte att vara berättigade till airdrop.

Om ZeroSwap

ZeroSwap är en DEX-aggregator med flera kedjor plattform vill leva upp till nollavgiftstransaktioner. För att göra detta måste den ge åtkomst till Ethereum, BSC, Polkadot, Elrond och andra DEX-enheter med ett enda gränssnitt.

Dess lansering av testnät kommer dock att inleda med att länka samman Ethereum och Binance Smart Chain. Andra DEX-plattformar kommer att läggas till inom en snar framtid.

ZEE-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var ZEE-token handel till $ 1,27, med ett börsvärde på $49,818,019 och en handelsvolym dygnet runt på $9,539,521.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om kryptovalutan och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link