BTC-priset har varit på en berg-och dalbana. Medan vinsterna för investerare i den här tillgången har varit enorma, fruktar många att toppen kan vara inne.

Förra året i mars BTC priset var bara $ 3500. Igår var priset på samma tillgång över 60 000 dollar. Det är nästan en 20x vinst från de senaste åren. Vi såg en nedgång från $ 60.000 + mot $ 50.000 och nu handlas BTC till $ 55.000. Så betyder det att toppen är i? Knappast!!! Om du ser, även idag, handlas BTC till 2,5 gånger det höga priset. Ändå, på grund av en nedgång på 10%, börjar de flesta handlare få panik och sälja sina kryptovalutor vid en punkt där de borde ackumuleras mer.

Låt oss titta på BTC-priset och se de potentiella ingångspunkterna.

BTC / USD – Prisförutsägelse

BTC-stöd

BTC har upprätthållit sitt trendlinje stödområde som framgår av ovanstående diagram. Det har studsat perfekt från det horisontella stödet till $ 50,300. Detta indikerar att det finns ett bra köppress och efterfrågan i denna zon. Vi kunde se en potentiell utnyttjande av 46 000 $ och 42 000 $ områden som skulle vara bra ställen att delta i BTC långa affärer.

BTC / USD – Högre och högre lägen

BTC HH och HL

Om du zoomar ut och byter till det dagliga diagrammet ser du att strukturen fortfarande är intakt. BTC gör högre höjder och högre lägen. Tills trendlinjestödet går sönder och vi börjar göra lägre toppar och lägre nedgångar behöver du inte oroa dig för en baisseartad cykel.

BTC / USD – Fib-förlängning

BTC USD

Så länge stödet till $ 50.000 håller, kan vi börja se ett steg mot $ 62.795, $ 66.608, $ 70.421, $ 75850, $ 82.766 och $ 1.02.737. Underlåtenhet att hålla stödet till $ 50.000 kan leda till en nedgång mot $ 46.500 och en sista etapp ner mot $ 42.000 vilket skulle vara bra ställen att bjuda längs på.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning

Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi ansvarar inte för eventuella förluster som du kan drabbas av som en följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link