TrustSwap meddelar att dess token SWAP kommer att listas som en valuta på ett VISA-kreditkort.

Denna lista är drivs av Connect Financial och gör SWAP tillgängligt för användare av Connect VISA-kreditkortet. Denna integration kommer också att inleda utfärdandet av kreditkort som är skräddarsydda till TrustSwap.

För närvarande finns det andra kryptokort som finns tillgängliga på marknaden, till exempel Wirex och Crypto.com-kort. Dessa kort spelar rollen som förbetalda betalkort och kräver att användarna avvecklar sin krypto till fiat-valuta. Sådana kort kan också ge användarna mandat att konvertera sina digitala tillgångar till kortleverantörernas inbyggda symbol.

Kort som dessa kan ha begränsningar när det gäller jurisdiktioner. Sådana kort kanske bara är tillgängliga för användning med specifika säljare. Med Connect VISA kreditkort elimineras alla dessa begränsningar. Detta beror på att Connect VISA-kreditkortet är ett pålitligt kort som kan användas över hela världen.

Utfärdande av TrustSwap-kort med märke

TrustSwap-märkta kreditkort kommer att utfärdas till följd av denna integration. I det här fallet kommer användare att kunna ladda sitt kort med SWAP-token. När det är gjort kommer användarna också att kunna använda korten över hela världen, oavsett om de är personliga eller online.

Det är viktigt att notera att SWAP används som säkerhet på kortet. Som ett resultat kommer fler tokens att tas bort från den cirkulerande leveransen. Connect-kreditkortet tar också bort poletter som finns i cirkulerande leverans eftersom mer än 50% av hela SWAP-cirkulationen är låst i insatsportalen. Med tanke på fakta att SWAP nu är en användbar global valuta och de framtida minskningarna av det cirkulerande utbudet, kommer token definitivt att bli knappare med tiden. I januari 2021 öppnas ansökningar om VISA-kortet för alla användare.

Andra utvecklingar

Nyligen populär krypto YouTuber Ivan on Tech presenterade TrustSwap som en av hans “Topp Altcoin-val för 2021” i kategorin “Empire Coin”. I videon presenterades TrustSwap tillsammans med $ YFI när Ivan tydligt förklarade sin syn på “Empire Coins” -projekt. Enligt honom är dessa Empire Coins “projekt som uppslukar” och “äter upp andra projekt.”

I samma video gav Ivan också viktig information om SWAP- och VISA-integrationen.

Innan nu, Visa också meddelat tillägget av nya funktioner till sitt fintech Fast Track-program. De nya funktionerna från Visa inkluderar dess Partner Toolkit och införandet av ett certifieringsprogram.

Från tidpunkten för publicering, TrustSwap (SWAP) pris var 0,481861 $ med en handelsvolym 24 timmar på 1 984 510 $. SWAP-priset steg också med 5,1% under det föregående dygnet. Det har också en tillgång på 64,6 miljoner mynt och en maximal tillgång på 100 miljoner. Uniswap (v2) är den nuvarande mest aktiva SWAP-marknaden.

För mer information om TrustSwap, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link