Cardano (ADA) blev en tydlig ledare på denna tjurmarknad efter att ha blivit den bäst presterande krypton bland de 15 bästa under de senaste sju dagarna. Denna virtuella valuta upplever nu mycket viktiga förändringar när det gäller sitt nätverk. I framtiden kan Cardano bli ett av de största blockchain -nätverken på marknaden.

Cardano leder marknaden

Cardano expanderar nu som ett av de mest lovande blockchain -nätverken på marknaden efter att ha överträffat Binance Coin (BNB) för några timmar sedan. Blockchain -nätverket skapat av Charles Hoskinson har nu nått en marknadsvärdering på 63 miljarder dollar och kan snart överträffa Tjudra (USDT) som den tredje största kryptovalutan i världen.

Charles Hoskinson, grundaren av detta blockchain -nätverk, och teamet av utvecklare bakom Cardano arbetar för att få smarta kontrakt och öka funktionaliteten i detta nätverk.

Det officiella datumet för Alonzo hårdgaffel förväntas släppas inom en snar framtid. Detta hårda för gör att Cardano kan köra smarta kontrakt, en av de funktioner som investerare, Cardano -supportrar och hela marknaden har väntat på i flera år nu.

Detta kan hjälpa Cardano att erbjuda tjänster inom ett brett spektrum av sektorer. Vi pratar om decentraliserad finansmarknad (DeFi) och decentraliserade applikationer (dApps). På detta sätt skulle Cardano kunna ombord på nya individer och personer som vill använda olika DeFi -appar.

Tack vare Smart Contracts är Ethereum nu den näst största krypton på marknaden och den har följts av Binance Coin (BNB) under de senaste månaderna. Både Ethereum och Binance Smart Chain arbetar nu med smarta kontrakt och erbjuder ett stort antal DeFi -appar till användare.

Utöver det funderar Cardanos vd också på att göra ett rally till stöd för kryptovaluta i Washington DC. Detta kommer i ett ögonblick då den amerikanska regeringen vill öka sina bestämmelser om virtuella valutor.

Charles Hoskinson skrev på Twitter om det:

”Jag tycker att det är dags att vi får ett rally i Washington DC. Jag ska ringa lite mer om det senare. ”

Detta kan bli ett av de största kryptomöten som någonsin hållits i världen. Det kan hjälpa till att öka synligheten för användares framställningar och visa att det finns en stor del av befolkningen emot det föreslagna lagförslaget.

Source link