Cardano (ADA) är redo att utöka sin decentraliserade finansinfrastruktur (DeFi) under de kommande månaderna. Blockchain -nätverket bör nu slutföra en uppgradering för att detta nya projekt ska ta form. Cardano-utvecklare vill ta DeFi-lösningar till ett av de mest lovande ekosystemen på kryptovalutamarknaden.

Cardano -utvecklare arbetar med DeFi -plattformen

I en ny tweet, Emurgo, den kommersiella grenen bakom Cardano, förklarade att de har samarbetat med Blockchain 4A för att skapa Astarter, ett nytt joint venture för att bygga decentraliserade finanstjänster ovanpå Cardano.

Målet bakom Astarter är att utöka DeFi -lösningarna som körs på Cardano -nätverket. Detta Shenzhen-baserade företag vill skapa en startplatta, en decentraliserad börs (DEX) och en penningmarknad och tech service dApps. Detta är möjligt tack vare smarta kontraktsimplementeringar ovanpå detta blockchain -nätverk.

Ken Kodama, Emurgos verkställande direktör (VD) sa om DeFi -marknaden:

“DeFi har fått mycket kraft under det senaste året, eftersom det kan tillhandahålla mer tillgängliga finansiella tjänster till många människor som har varit underordnade det nuvarande finansiella systemet.”

Vi har faktiskt sett hur DeFi -projekt släpptes ut på marknaden under det senaste ett och ett halvt året. Specifikt har Ethereum och Binance Smart Chain (BSC) varit de mest fördelaktiga blockchain -nätverken när det gäller byggda projekt. Nu kan detta vara dags för Cardano att visa att det kan bygga ännu bättre DeFi-projekt än de ovan nämnda blockchains.

Dessutom båda Ethereum och Binance Smart Chain har upplevt olika problem och problem. Till exempel har Ethereum -nätverket varit överbelastat på grund av ett stort antal transaktioner och interaktioner som behandlats av handlare.

Cardano har vuxit som ett snabbt och pålitligt blockchain -nätverk som nyligen har lagt till smarta kontraktmöjligheter. Detta skulle låta hela ekosystemet expandera och skapa nya lösningar ovanpå Cardano -nätverket. Nu skulle Astarter arbeta med dessa olika projekt med målet att släppa en IDO före årets slut följt av andra DeFi -lösningar.

Efter tillkännagivandet har Cardano (ADA) virtuell valuta varit relativt stabil på $ 2,40 per mynt. Hela kryptovalutamarknaden handlas nu utan större förändringar. Bland de tio bästa var Bitcoin (BTC) den bäst presterande digitala valutan med 1,6% tillväxt och Dogecoin (DOGE) var det mynt som gick sämst genom att falla 4,4% under samma period.

Source link