Cardano (ADA) har precis nått nya all-time highs efter att ha översteg $ 2,50. Enligt CoinGecko har den digitala tillgången nu en marknadsvärdering på 80 miljarder dollar och den registrerade en prishöjning på cirka 40% bara under de senaste sju dagarna. Detta kommer i ett ögonblick där Cardano lägger till nya smarta kontraktskapacitet till sitt blockchain -nätverk.

Cardano (ADA) träffar nya toppar genom tiderna

Cardano har precis nått nya all-time highs efter att ha översteg $ 2,50 och handlats nära $ 2,53 per mynt. På så sätt blev denna virtuella valuta en av de första kryptovalutorna som nådde ett nytt rekordpris efter priskraschen som upplevdes i maj i år.

Teamet av utvecklare bakom detta blockchain -nätverk arbetar för att få smarta kontrakt. Detta skulle göra det möjligt för utvecklare från hela världen att distribuera sina projekt ovanpå Cardano och bli mer effektiva.

De flesta av de decentraliserade finansieringsprojekten (DeFi) och dApps körs nu på Ethereum (ETH) -nätverket. Nätverket är dock överbelastat, avgifterna är mycket höga och transaktioner kan ta längre tid att bearbeta än att använda andra snabbare blockchain -nätverk.

Således lockar Cardano uppmärksamhet inte bara hos utvecklare utan också hos användare som vill ha snabbare och pålitligare DeFi eller dApps. Det är dock nödvändigt att nämna att Cardano ännu inte har ombord på något DeFi- eller dApp -projekt eftersom utvecklare arbetar med de senaste detaljerna.

Den erkända hedgefondförvaltaren Mike Novogratz sa för några dagar sedan att få eller “noll” investerare såg Cardano har dragkraft med utvecklare. Detta kan vara en av anledningarna till att det kan ta lite tid för dApps och DeFi -lösningar att släppas ovanpå Cardano.

Cardano är andra gången som skjuter i höjden i år efter den massiva pristillväxten som Bitcoin upplevde under första kvartalet 2020. Frågan är nu hur långt Cardano kan gå de närmaste dagarna, veckorna och månaderna.

Ett av svaren på den frågan kan relateras till hela kryptomarknaden. Kommer Bitcoin att gå mot nya toppar eller skulle det hålla sig nära de nuvarande prisnivåerna? Om Bitcoin och Ethereum går högre, är möjligheterna att Cardano skulle ha de nödvändiga förutsättningarna för att fortsätta med denna tjurtrend.

Dessutom skulle Cardano också behöva locka utvecklare. Om det händer och nya projekt släpps ovanpå Cardano kan ADA -efterfrågan öka ytterligare under de närmaste månaderna.

Source link