Cardano (ADA), en av de mest populära digitala valutorna i världen, steg över 5% under det senaste dygnet. Detta tillät ADA att överträffa Binance Coin (BNB) och komma närmare litecoin (LTC), som nu är den 7: e största virtuella valutan i världen. En av de främsta orsakerna till prisökningen för Cardano var relaterad till Coinbase som låter användare spela sina ADA-symboler direkt på plattformen.

Cardano leder marknaden

Cardano är verkligen en av de virtuella valutorna och blockchain-nätverk på marknaden med den största potentialen att revolutionera marknaden. Företag och användare kunde börja njuta av ett nätverk som byggdes baserat på vetenskaplig filosofi snarare än på marknadsföring, som många andra mynt på kryptoområdet.

Nu kunde Cardano växa med över 5,5% och nå 8: e position på cryptocurrency-marknaden. På det här sättet överträffade ADA Binance Coin och det kom väldigt nära Litecoin. Medan Litecoin har en marknadsvärdering på 2,69 miljarder dollar är ADA nu 2,55 miljarder dollar. Binance Coin har ett börsvärde på 2,38 miljarder dollar.

Prisökningen på över 5,5% registrerad av Cardano gjorde det möjligt för ADA virtuell valuta för att nå ett pris på 0,098 $ per mynt. Detta är det högsta priset som ADA har nått sedan juni 2019, för mer än ett år sedan. Detta visar hur Cardano-investerare, innehavare och hela marknaden följer utvecklingen som sker i den virtuella valutan.

Staking tokens at Coinbase Custody

Coinbase kommer också att tillåta användare och Cardano-innehavare att börja satsa sina ADA-symboler med Coinbase Custody-plattformen. Detta lanserades av Coinbase för att klienter ska kunna satsa sina mynt direkt på Coinbase-börsen.

Ett av företagen som arbetade med utvecklingen av Cardano, IOHK, informerade om att det hade gjort signerad ett avtal med Coinbase Custody så att användare kan ha möjlighet att tjäna belöningar på sina ADA-symboler. Den nya lösningen förväntas finnas tillgänglig under det sista kvartalet i år. Det är värt att nämna att mynten kommer att vara säkra i Coinbases fryslager.

Med denna nya information tillgänglig kan användare vara säkra på att Cardano kommer att få stöd från några av de mest populära företagen på cryptocurrency-utrymmet och hjälpa användare att njuta av Cardano-ekosystemet.

Source link