Kryptovalutamarknaden förändras ständigt. Den här gången kunde Cardano (ADA) överträffa Binance Coin (BNB) som den tredje största virtuella valutan i världen. Enligt uppgifter från CoinMarketCap, Cardano ökade högre med 30% under det senaste dygnet och det nådde ett pris per mynt på $ 1,33.

Cardano överträffar Binance Coin

Cardano, en av de största kryptovalutorna i världen, kommer närmare Ethereum (ETH). Den virtuella valutan ökade med 30% under det senaste dygnet och dess börsvärde översteg 41 miljarder dollar.

På detta sätt överträffade Cardano Binance Coin (BNB) som den tredje största virtuella valutan. Det är värt att nämna att BNB har haft en bulltrend i år och att myntet nådde $ 300 under en kort tid. Detta gjorde det möjligt för BNB att bli en av de största digitala valutorna på marknaden.

Det är värt att nämna att Cardano fortsätter att expandera på kryptovalutamarknaden. För några timmar sedan lanserade IOHK och MuKn programmeringsspråket Glow på Cardanos utvecklarnätverk.

I en nyligen Rapportera släpptes av Cardano och MuKn, de informerar om att Glow-språket initialt lanseras på Cardano’s Ethereum Virtual Machine (EVM) utvecklarnätverk. På detta sätt kan utvecklare testa det för att skriva nya smarta kontrakt.

Dessutom kan Glow-utvecklare minska kostnaderna för att arbeta med Cardano eftersom de kan använda en mindre mängd rader på sin kod.

Francois-Rene Rideau, medgrundare av MuKn, kommenterade detta projekt:

”Att skriva en DApp är det svåraste att göra, eftersom du inte har råd med några misstag. Fel kan innebära en betydande förlust av användarfonder, med aktiva motståndare som letar efter dem. Befintliga utvecklarverktyg motsvarade inte uppgiften att skapa säkra DApps i denna kontroversiella miljö, så MuKn bestämde sig för att skapa dessa verktyg med Glow. ”

Genom att öka antalet tillgängliga programmeringsspråk för Cardano-nätverket kan det dessutom vara möjligt att få ett större antal utvecklare att komma in i utrymmet. Om det händer kan Cardano se en förbättring av deras ekosystem.

Några av fördelarna med Cardano-nätverket inkluderar låga avgifter, snabba transaktionstider och ett växande samhälle. Utvecklare skulle kunna köra sina applikationer på båda nätverken, Ethereum och Cardano. Detta är en mycket viktig sak för IOHK och teamet bakom Cardano.

Enligt företaget bidrar brytning av barriärer mellan blockchain-nätverk till att öka antalet utvecklare som arbetar på olika blockchain-nätverk.Source link