Cardano (ADA) är redo att avsluta ett mycket positivt år vad gäller adoption och pris. Detta blockchain-nätverk har nått mer än 2,5 miljoner ADA-plånböcker, vilket motsvarar en ökning med 1 200 % på bara ett år. Detta enligt en färsk Twitter inlägg släppt av Cardano Foundation och önskar god jul till följare.

Cardano fortsätter att växa

Cardano fortsätter sin tillväxtväg tack vare ett mycket explosivt år vad gäller adoption. På bara ett år har antalet plånböcker på Cardano-nätverket vuxit med 1 200 % till över 2,5 miljoner användare. Detta visar att det har skett en stark användning av ADA och Cardano blockchain under hela 2021.

Cardano är för närvarande en av de största kryptovalutorna på marknaden. Låt oss inte glömma att ADA är den sjätte största virtuella valutan i världen med en marknadsvärdering på 45 miljarder dollar och ett pris per mynt på 1,42 dollar. Den ligger precis bakom Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), Tether (USDT) och Solana (SOL).

När det kommer till pris har vi också sett Cardano expandera i år från under $0,20 till $3 per mynt. Detta visar att det har funnits ett starkt intresse för ADA och hur denna digitala valuta lockar ett stort antal investerare från hela världen.

Det har kommit olika innovationer till Cardano 2021. Projektet kunde expandera och utvecklas när det gäller tekniska aspekter. Det har förekommit olika partnerskap och ständigt arbete från utvecklare som arbetat för att få Cardano till de högsta positionerna på kryptomarknaden.

Detta kan ses i antalet ADA-plånböcker som har skapats under det senaste året. En av de viktigaste sakerna som är värda att ta hänsyn till med Cardanos expansion är relaterad till Alonzos hårdgaffel. Detta gjorde det möjligt för smarta kontrakt och andra typer av program att distribueras ovanpå Cardano, vilket gjorde det till ett pålitligt alternativ till andra blockchain-nätverk.

Detta var särskilt viktigt under en period då decentraliserade ekonomilösningar (DeFi) och applikationer blev mycket populära på kryptovalutamarknaden. Nu är det dags för projekt att börja utveckla och släppa sina lösningar för att detta blockchain-nätverk ska kunna expandera ytterligare.

En annan sak som är värd att ta hänsyn till är att över 70 % av det totala utbudet av ADA har satsats. Det betyder att det har funnits ett stort intresse från samhället för att blockera deras ADA och få belöningar för att vara en del av nätverket.

Source link