Cardano (ADA) har nått nya toppar bland sin distribution av smarta kontraktskapacitet på testnet. Den virtuella valutan har överstigit $ 3 per mynt, vilket låter den virtuella valutan nå en marknadsvärdering på nästan 100 miljarder dollar. Även om detta är ett tydligt rekord för Cardano, är det fortfarande långt från Ethereum (ETH) med en marknadsvärdering på 445 miljarder dollar.

Cardano fortsätter att expandera

Cardano har haft ett imponerande år. Under tjurmarknaden som upplevdes under första halvåret visade ADA att den var redo att skjuta i höjden. Priskorrigeringen som marknaden för kryptovaluta upplevde pressade dock ned ADA. Detta hände med de flesta virtuella valutor på marknaden eftersom Bitcoin föll från $ 64 000 till $ 30 000 på bara några veckor.

Trots denna situation fortsatte Cardano -utvecklare att arbeta utan att titta på priset. Detta är något som alltid har kännetecknat Cardano. Målet var att fokusera på utveckling snarare än på pris eller marknadsföring.

Detta har gjort det möjligt för projektet att nu lansera smarta kontraktmöjligheter på testnet, vilket innebär att det närmar sig lanseringen av sin officiella version av smarta kontrakt. Detta skulle möjliggöra för ett stort antal utvecklare att släppa nya projekt på Cardano -nätverket.

Allt kommer att drivas av ett effektivt nätverk som kan skala och som stöder smarta kontrakt. Blockchain -nätverk som Binance Coin (BNB) eller Ethereum (ETH) har ökat tack vare möjligheterna som de erbjöd till projekt på kryptomarknaden.

Prata om pris, Cardano har ökat med över 70% sedan tillkännagivandet av Alonzo hårt för. Detta visar att hela samhället är upphetsat över vad som kan hända i framtiden med detta projekt. Som nämnts tidigare skulle detta låta investerare skapa decentraliserade applikationer (dApps) kopplade till decentraliserad finansiering (DeFi) och andra branscher.

Målet är att lansera Alonzo den 12 september. Men hur långt kan ADA -priset röra sig i framtiden? Detta är något som vi måste vänta med att se. Enligt Input-Output (IOHK) är det bara en tidsfråga innan de nya lösningarna läggs till i nätverket.

Fokus ligger nu på slutkomponenttestning och utbyta integrationer. Faktum är att flera börser har arbetat med att uppgradera sina ADA -insättningar och uttag under den senaste veckan, vilket visar att vi skulle kunna se några nätverksuppgraderingar inom en snar framtid.

I skrivande stund handlas Cardano nära 2,96 dollar och har ett börsvärde på 94,8 miljarder dollar.

Source link