Cardano (ADA) -gemenskapen gör sig redo för “Project Catalyst;” en ny decentraliserad styrningskomponent som kommer att spela en viktig roll i utvecklingen av Cardano. Den första finansieringsrundan inkluderar 250 000 dollar i medel. Detta initiativ syftar till att uppmuntra utvecklare att bygga med hjälp av Cardano blockchain-nätverket.

Project Catalyst lanseras med $ 250 000 för att uppmuntra gemenskapen

Enligt IOHK informerade att Cardano-medlemmar och andra utvecklare kan skicka in förslag som skulle hjälpa Cardano-nätverket att expandera. Med hjälp av en nydesignad omröstningsmodell kan användare rösta på de bästa initiativen. Detta kommer efter tillkännagivandet av “Voltaire”, nästa fas av Cardanos utveckling som förväntas lanseras i slutet av innevarande år.

Projekten förväntas få en del av de 250 000 dollar i medel som finns i ADA som företaget har. Det kommer att finnas olika förslag som tar emot medlen för att fortsätta förbättra hela ekosystemet. Målet kommer att vara att kontrollera så mycket som 70 miljoner dollar i ADA per år, vilket definitivt skulle ge en enorm hjälp till Cardano och utvecklare.

Cardano-användare kommer att kunna sätta sina ADA-mynt för att rösta om olika förslag. Detta skulle göra det möjligt för dem att känna att de deltar i utvecklingen av Cardano och utvidgningen av ekosystemet. Dessutom skulle detta göra det möjligt för användare att välja de mest attraktiva förslagen som gör det möjligt för nya projekt att börja arbeta ovanpå Cardano.

Detta nya projekt är ett steg framåt för Cardano som skulle vara nyckeln för den framtida utvecklingen av nätverket. Dessutom visar detta hur det är möjligt att arbeta med en decentraliserad blockchain och implementera styrningslösningar. Ändå är detta bara ett pilotprojekt som kan utvidgas i framtiden enligt de resultat det har.

För närvarande finns det olika förslag på Cardano-nätverket. Från solenergidrivna hus anslutna till Cardano-nätverket till överföringssystem som skulle minska de problem som remitteringsarbetare står inför.

Charles Hoskinson, VD för IOHK och grundare av Cardano uppgav:

”Fonden i kombination med sitt demokratiska röstningssystem innebär att varje ADA-innehavare kan vara en del av att fatta viktiga beslut för ekosystemets framtid. IOHK och Cardano har förmånen att ha en kreativ, engagerad och begåvad gemenskap bakom oss. ”

Cardano-pris ligger för närvarande på $ 0,092638 och har en värdering på $ 2,88 miljarder.

Source link