Cartesi har registrerat en enorm milstolpe i det helt nya CTSI Reserve Mining-programmet.

CTSI är den ursprungliga symbolen för Cartesi-projektet, och lanseringen av CTSI Reserve Mining and staking-programmet var ett bra drag för teamet på Cartesi.

Ny milstolpe för CTSI Reserve Mining

CTSI Reserve Mining-programmet har nått några höga siffror. Den 20 mars Cartesi meddelade att över 50,8 miljoner CTSI har satts. Deltagandegraden är också 27% och det finns 167 aktiva noder. Dessutom är CTSI ett verktygstecken för Cartesi-nätverket, vilket gynnar både nätverket och innehavarna.

Talade vid en Ask Me Anything (AMA) session med Avalanche, Chief Scientific Officer för Cartesi, Augusto Teixeira (Ph.D.), avslöjade CTSI-tokens kapacitet och hur användbar den är i olika delar av Cartesis ekosystem. Han gjorde det också klart att tokens huvudsakliga nytta är för att köra Noether-sidokedjan på Cartesi-ekosystemet.

”Vi har precis lanserat 1.1-versionen [Noether sidechain] det förbättrar vår mekanism för att välja blockproducenter kraftigt. Vikten av vår sidkedja är att tillhandahålla kortlivad data till dApps. Detta kommer också att möjliggöra mycket billigare och mer massiva dataströmmar för att komma in i våra Cartesi dApps, ”tillade Augusto.

Han avslöjade också ett annat användningsfall för token. Han påpekade att “en annan viktig användning av CTSI är för beräkningsmätning av obehöriga applikationer.”

Cartesi samarbetar med injektionsprotokollet

I ytterligare nyheter, Cartesi meddelat partnerskap med Injective Protocol. Detta partnerskap är inriktat på den vanliga utvecklaren av Injective Chain. I detta partnerskap kommer båda parter att utföra samarbetsundersökningar från vilka Cartesi kommer att integrera sina verktyg i Injective-ekosystemet.

Målet är att hjälpa utvecklare att utnyttja populära verktyg från det ledande operativsystemet. Cartesi hoppas kunna utvecklare få tillgång till funktionerna i smarta kontrakt som den flexibla och driftskompatibla Injective Chain har tillhandahållit.

Detta initiativ syftar också till att främja den programmerbarhet som finns tillgänglig i injektionskedjan. Med stöd från Cartesi kommer Injectives utvecklare att ha större möjligheter att släppa nya applikationer på Injective Chain.

Förbättrad programmerbarhet i injektionskedjan kan resultera i införandet av nya funktioner. Sådana nya funktioner kan inkludera nya frontgränssnitt och derivathandelsmekanismer.

Injektivprotokollets VD Eric Chen konstaterar, ”Vårt arbete med Cartesi kommer att vara en enorm välsignelse för bred utveckling av utvecklare inom det decentraliserade handelsekosystemet. Båda projekten är en del av Binance-familjen, så det är ett spännande steg i vår resa för att fördjupa detta förhållande ytterligare. ”

Cartesi möjliggör utvecklare med adekvata lösningar

De flesta utvecklare har svårt att komma åt vissa vanliga program. Som ett resultat ger Cartesi dem lösningar genom att ge dessa utvecklare tillgång till Linux-stödda vanliga programvarustackar för kodning. Därför hjälper utvecklare att utforska större möjligheter.

Cartesis VD Erick de Moura säger: ”Jag är väldigt glad att samarbeta med Injectives team och få Cartesi till sitt växande ekosystem. Idag är befintliga blockchain-applikationsutvecklare begränsade i deras kodningsförmåga och miljontals vanliga programutvecklare lämnas utanför eftersom de inte hittar sina dagliga språk och verktyg för att bygga DApps. Att överbrygga Linux och vanlig programvara med Injective kommer att vara en viktig katalysator för bred användning av båda teknikerna. ”

Som en del av samarbetet, Injektivprotokoll kommer att lansera nya derivatprodukter som kommer att utnyttja CTSI, den ursprungliga Cartesi-token. Detta skapar fler möjligheter för användare att komma åt Cartesi-nätverket. Framöver kommer båda parter att påbörja fler projekt för att hjälpa utvecklare och växa deras ekosystem.

Innan nu Cartesi också meddelat dess integration med Avalanche, open source-plattformen för mycket decentraliserade appar. Med integrationen utvidgades Cartesis Layer 2-infrastruktur inom DeFi för första gången.

CTSI-pris

I skrivande stund, Cartesi pris var 0,332006 med en 24-timmars handelsvolym på 34,143,719 dollar. CTSI-priset sjönk också med 2,8% under det senaste dygnet. Dessutom har den en cirkulerande tillgång på 307 miljoner CTSI-mynt och en maximal tillgång på 1 miljard. Binance är också den nuvarande mest aktiva handeln med CTSI.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link