Den populära kedje-agnostiska plattformen Cartesi CTSI tillkännagav en strategisk integration med Polygons Matic PoS Chain. Utöver detta har QuickSwap, Matic Network-drivna nästa generations DEX på Layer 2 listat CTSI, den ursprungliga Cartesi-token.

Integrationen av Cartesi CTSI kommer att underlätta interoperabilitet mellan olika kedjor med både DeFi och Dapps i Polygon-nätverket. Cartesi är också nu aktiverad på Polygon Bridge och dess Matic PoS-kedja. Därför ger en enkel lösning för att länka ERC-20-tokens mellan både Polygon- och Ethereum-kedjor.

Driftläge

Transaktion av Cartesi CTSI på polygon innebär flera steg. Denna metod är viktig eftersom det är omöjligt att skicka pengar direkt från en Ethereum-adress till en Polygon-adress.

  • Först måste medel överföras med hjälp av Polygonbro. Det är viktigt att notera att intresserade också behöver hålla CTSI-tokens i en Metamask-plånbok för att kunna använda bron.
  • Nästa är att ansluta till rätt nätverk på Metamask (Matic Network).
  • När de är anslutna måste användarna skicka pengarna till Matic Network.

När de är färdiga kommer användarna att kunna använda Polygons Matic PoS-kedja samt ansluta till DeFi och DApps på Polygon. Polygon säkerställer att användarna får låga avgifter med den förstklassiga säkerheten som är förknippad med Ethereum blockchain.

Cartesi CTSI nu på QuickSwap

Nästa generations DEX drivs av Matic Network har lagt till stöd för CTSI. Underlätta handel i realtid tillsammans med nästan noll gasavgifter. QuickSwap ökar också snabbt som valfri DEX.

Dessutom kommer listningen av CTSI att ge fler användningsfall för både CTSI-tokens och hela Cartesi-ekosystemet. CTSI kan nu utföra transaktioner med BSC, Ethereum och Polygon.

Cartesi mars 2021 uppdateringar

Enligt till det officiella blogginlägget var mars 2021 en bra månad för Cartesi. Plattformen har ett antal fantastiska uppdateringar, strategiska partnerskap, integrationer etc.

  • Noether’s PoS v1.1 – I början av mars uppgraderade Cartesi till Noether Node och CTSI-satsningssystemet. Intressant är att detta ligger före den föreslagna insatsdelegationen som planeras att gå live under andra kvartalet 2021.
  • Descartes SDK v1.1 – 30 mars 2021, Cartesi lanserades den sista milstolpen för Q1 2021. Uppdateringen står som en förening av flera nya funktioner och teknikuppdateringar för Descartes. Funktionerna inkluderar stöd för flera parter, integrerat IPFS-stöd för Logger-tjänsten, support för Avalanche’s FUJI C-Chain Testnet, etc.
Partnerskap och integrationer

Bortsett från ovanstående uppdateringar ingick Cartesi också strategiska partnerskap och integration.

  • Cartesi har samarbetat med den bästa kryptovänliga resebokningsplattformen Travala.com.
  • Det har också samarbetade med IOTA och hjälper till att öka plattformens förmåga att erbjuda decentraliserade lösningar med smarta kontrakt.
  • Det integrerades också med Injective Protocol och Binance Smart Chain (BSC).
Cartesi och Messari

Cartesi CTSI samarbetade med Messari för att bli verifierad och ansluten till Messari-registret. Messari är en populär dataanalys- och transparensplattform byggd på framtiden för krypto och en tillgångsklass på flera biljoner dollar. Listning på Messari kommer säkert att öka medvetenheten och därefter driva adoption för CTSI och dess plattform.

CTSI-pris

Vid tiden för skrivning, CTSI handlade på 0,570381 $. Dessutom har token de senaste 30 dagarna hoppat med över 107%.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om DeFi-utrymmet och andra DeFi-uppdateringar på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link