Singapore, Singapore, 19 november 2021,

Celers cBridge, nätverket med flera kedjor som möjliggör omedelbara och billiga värdeöverföringar till Ethereum och dess Layer2s, har överstigit 1 miljard USD i total transaktionsvolym över kedjan och överbryggade tillgångar.

Celers cBridge har visat stadiga och snabba framsteg sedan lanseringen i juli 2021, och nådde en daglig topp på 25 miljoner dollar i tillgångar överbryggade den 17 november. Införandet av lager två rollups som Arbitrum och Optimism i september var den främsta drivkraften bakom cBridges växande popularitet.

Celers cBridge fyller gapet i interoperabilitet med nästa generations L2-lösningar. Trots att de erbjuder utmärkta fördelar för skalbarhet för generaliserade smarta kontrakt, är lösningar som optimistiska sammanställningar dåliga när det gäller deras komponerbarhet med Ethereum L1 och varandra. På grund av 1 veckas fördröjningsperiod är användare i princip låsta till sin föredragna sammanställning. Men genom att använda cBridge kan de ta ut sina tillgångar direkt till L1 eller en annan L2.

Tack vare cBridges teknologi, som drivs av Celers egenutvecklade State Channel-teknik, är överbryggningsoperationer mycket billigare när det gäller gasavgifter än manuella överföringar.

Bygger på framgången med v1.0, har Celer nyligen lanserats cBridge v2.0 beta att påskynda adoptionen av blockkedjor genom att utöka sina överbryggande initiativ, vilket kommer att koppla Ethereum med andra L1-kedjor, inklusive Solana och Cardano, såväl som fler L2-plattformar. Ett par av de mer spännande funktionerna i v2.0 inkluderar:

  • Integrated Liquidity Farming Experience: cBridge 2.0 ger en sömlös likviditetsfarmningsupplevelse genom att tillåta alla likviditetsleverantörer som tillhandahåller likviditet till alla incitamenterade likviditetspooler att automatiskt starta likviditetsodlingen utan några ytterligare steg för att satsa LP-tokens.
  • Enkelkedjiga likviditetsuttag är nu möjligt där likviditetsleverantörer nu kan kombinera sin tillgängliga likviditet som finns över flera kedjor till en enda kedja och sedan dra ut den likviditeten, vilket avsevärt minskar driftskostnaderna.

Med utvecklare i åtanke kommer Celer också att släppa i faser för cBridge 2.0, en white-label frontend-SDK som tillåter multi-chain dApp att ha en inbyggd cross-chain-upplevelse, och en cross-chain messaging för NFT och mer som möjliggör utvecklare för att bygga applikationer utöver enkla överföringar av tillgångar över kedjan, inklusive cross-chain DEX och NFT cross-chain minting, vilket skapar en universell tillgångsbrygga som kan bli en modell för framtidens CBDC-system.

“Att nå 1 miljard dollar i transaktioner är ett fantastiskt bevis på den ansträngning som vårt team lagt ner på att designa vad vi tror är den bästa bryggan över kedjan”, säger Dr. Mo Dong, Celers medgrundare. “cBridge 2.0 är byggd för att ge en mycket enklare användarupplevelse med ett mycket skalbart och djupt likviditetshanteringssystem med flera kedjor för att stödja miljarder dollar dagliga överföringsvolymer för hela ekosystemet.”

Om Celer

Celer Network är en lager-2-skalningsplattform som tar snabba, säkra och billiga blockkedjeapplikationer på Ethereum och andra blockkedjor till massanpassning. Celer lanserade världens första Generalized State Channel Network och fortsätter att tänja på gränsen för lager2-skalning med avancerad rollup-teknik. Kärnapplikationer och mellanprogram som cBridge, layer2.finance och fler ekosystemapplikationer byggda på Celer har lockat fler storpublik inom DeFi, blockchain-kompatibilitet och spelutrymme.

KontakterSource link