Verkställande direktören för en av de största kryptovalutorna i världen anser att Bitcoin (BTC) kan nå 50 000 $ i slutet av Q1. Konstantin Anissimov delade med UseTheBitcoin sin senaste analys om hela kryptomarknaden och hur Ethereum (ETH) och Bitcoin kunde ha ett mycket positivt år.

CEX.IO verkställande direktör Bullish About Bitcoin

Trots den senaste prisåtgärden som Bitcoin upplevt förblir verkställande direktören för CEX.IO hausse över hela marknaden. Han anser att det Ethereum och Bitcoin kan nå nya toppar under de kommande månaderna.

2020, Bitcoin åkte från 3 800 dollar i mars till nästan 30 000 dollar i slutet av året. Detta var ett mycket bra år för BTC som har ökat tack vare många anledningar. En av dessa faktorer innefattade stora pengar som tryckts av regeringar över hela världen efter COVID-19-pandemin.

I januari 2021 nådde Bitcoin en högsta nivå på 41 000 $ den 8 januari 2021. Marknaden har sedan gjort en paus. Detta har gjort det möjligt för Bitcoin att röra sig under $ 30 000 under en kort tidsperiod. Nu står priset på BTC nära $ 31 000 efter att ha handlats under den nivån i några timmar.

Ethereum kunde istället nå ett nytt rekordhögt för några dagar sedan när det överträffade 1420 $, det tidigare rekordhögt. Den digitala valutan har ansetts vara ett av alternativen till Bitcoin. Stora investerare diversifierar sina portföljer med den näst största digitala tillgången på marknaden.

Priset på Bitcoin och andra kryptovalutor kan fortsätta växa under de kommande månaderna. Detta kan hända på grund av ett stort inflöde av pengar från stora företag från hela världen. Företagen analyserar noggrant möjligheten att investera i Bitcoin.

Några av de företag som redan har lagt sina insatser i Bitcoin inkluderar MassMutual, MicroStrategy, Square och många andra. JPMorgan, en av de största investeringsbankerna i världen, anser faktiskt att Bitcoin så småningom skulle kunna nå en pris på 650 000 $ i framtiden.

Om Bitcoin som slår 50 000 dollar nämnde Anissimov:

”Med detta i åtanke förväntar jag mig att Bitcoin kommer att nå 50 000 dollar vid slutet av första kvartalet 2021, eller till och med den 31 mars. Detta kan hända före detta datum, med tanke på att myntet redan har nått en ATH över 41.000 dollar. ”

Dessutom uppgav han att Bitcoin i slutet av året kunde handlas nära $ 90.000. Det kan dock ta en stund innan vi ser BTC gå mot dessa toppar.Source link