BENGALURU, INDIEN, 15 december 2021,

Mycket efterlängtad $GARI Token Sale Now Live

Indiens snabbast växande plattform för kort videodelning, Chingari, tillkännagav nyligen Initial DEX Offering (IDO) av dess inhemska $GARI-token. Den mycket efterlängtade IDO är nu live på Solana-baserade SolRazr startplatta.

Dubbad till den största IDO i sitt slag på en lanseringsplatta över alla blockkedjor startade $GARI-tokenrean idag, den 15:e december, och kommer att fortsätta till den 18:e december 2021. Denna IDO följer Chingaris senaste live-tokenförsäljning på Republic-plattformen, där Chingari-teamet samlade in 12,3 miljoner dollar inom 24 timmar efter noteringen – ett nytt rekord i sig.

Tidigare tokenförsäljning har accelererat efterfrågan och entusiasmen för $GARI-tokenen, som anses vara den första “sociala kryptotoken” i Indien. $GARI-tokenet lanserades officiellt vid ett privat evenemang som arrangerades av Bollywood megastar och Chingari varumärkesambassadör Salman Khan.

Samtidigt har Chingari-appen etablerat sig som en av de snabbast växande sociala apparna i Indien, och tävlar före framstående appar som Facebook, Reddit och andra hemmagjorda korta videoappar som MX TakaTak, Moj, Josh och flera andra . Enligt den senaste statistiken har Chingari-appen laddats ner över 90 miljoner gånger och har för närvarande mer än 32 miljoner aktiva användare.

Positivt om $GARI-token IDO, konstaterar Chingari VD och medgrundare Sumit Ghosh, “$GARI-kryptotoken är utvecklad på Solana blockchain-nätverk. Det kommer att tillåta innehållsskapare på Chingari-appen att skapa sitt eget e-handelsområde, som kommer att inkludera faktiska föremål, utveckla NFT-projekt och hjälpa konsumenter att finansiera sina favoritartister. Vi valde SolRazr för att lansera vår IDO-tokenförsäljning eftersom plattformen också är byggd på Solana, och vi är övertygade om att det är den bästa plattformen för att säkerställa en rättvis process och fullständig transparens.”

Chingari-teamet har inte implementerat en vitlistningsprocess för $GARI-tokenförsäljningen, vilket innebär att erbjudandet kommer att följa den traditionella först till kvarn-principen. Från och med idag kan användare ansluta sina privata plånböcker som Phantom Wallet och Sollet Wallet för att köpa tokens. Observera dock att KYC är obligatoriskt för att delta i IDO, och användare måste betala en liten summa Solana (SOL) för att täcka gasavgiften för transaktionerna.

$GARI IDO på SolRazr har två olika pooler att välja mellan, den ena är “Open Community Pool” med 30 miljoner $GARI-tokens, och den andra är “SolRazr Community Pool” med 10 miljoner $GARI-tokens. Minimibidraget är 100 USD och maxgränsen är 500 000 USD. Dessutom erbjuder Chingari-teamet olika insatsnivåer och belöningar.

Vijay Kalangi, medgrundare av SolRazr, var värd för den största IDO någonsin på någon startplatta, “Vi är glada över att lansera $GARI-token på SolRazr. Detta kommer att vara den största IDO på någon startplatta i kryptosfären. Vi såg till att processen för att köpa $GARI är smidig och friktionsfri. Användare behöver inte ansöka om vitlistan för att vinna på lotteriet. De kan gå direkt till IDO-processen.”

Om Chingari

Chingari är en kort videodelningsapp som syftar till att sätta innehållsskapare i centrum för plattformens ekosystem och värdeförslag. Chingari är byggd för att tillgodose den indiska publiken och ger användare möjlighet att skapa och dela videor med otroliga filter och spel, handla varor, skicka meddelanden och mer. Med mer än 90 miljoner nedladdningar och 32 miljoner aktiva användare är Chingari en av Indiens snabbast växande sociala medieplattformar och den mest populära appen i sitt slag.

Om SolRazr

Solanas första decentraliserade utvecklarekosystem, SolRazr, erbjuder många funktioner, inklusive  Launchpad, Accelerator och Developer Tools. Denna plattform har för avsikt att fungera som “de facto” insamlings- och utvecklingsplattform för alla Solana blockchain-baserade programvaruprojekt. SolRazr-teamet syftar till att hjälpa till att påskynda utvecklingen av det begynnande ekosystemet för decentraliserad finans (DeFi) genom att tillhandahålla ett högpresterande nätverk med tilläggsfunktioner som säljbara tilldelningar, accelerator- och inkubatorprogram och pooler över kedjan.

KontakterSource link