Kryptovärlden har upplevt en uppkomst av icke-fungibla tokens (NFT). NFT har vissa standarder, beroende på vilken typ av projekt som utnyttjar dem.

I enlighet med trenden har Chromia beslutat att utveckla en standard för NFT som ska användas i sin kedja. Medan flera funktioner i ERC-721 används lägger Chromia till fler funktioner och egenskaper. Dessa tillagda funktioner kommer också att förbättra möjligheterna för NFT: er, särskilt när det gäller blockchain-spel. NFT-standarden utvecklad av Chromia är känd som Chromia Originals.

Vi presenterar Chromia Originals

Chromia Originals hänvisar till NFT-standarden producerad av Chromia för projekt i sin kedja. Under det inledande utvecklingsstadiet hade Chromia beslutat att använda termen NFA (icke-fungibel tillgång) istället för den populära NFT. Chromia insåg dock att en ny akronym inte var nödvändig i kryptovärlden. Därav namnet på Chromia Originals.

Äganderätten till original kan vara mycket varierande. När det gäller ägande kan Originals saknas ägande eller till och med ägas av en enda adress. En adress kan välja att överge eller släppa äganderätten. I så fall kan original ”antas” på grund av bristande äganderätt. De kan också säljas för att överföra ägandet.

Utveckling och programmerbarhet för Chromia Originals

Det är möjligt för original att utvecklas när tiden går. När de väl fått erfarenhet kan de bli starkare, mer hållbara och till och med utvecklas till en mer varierad form. Med sin föränderliga funktion kan original vara objekt som försämras eller har ett visst antal användningsområden före självförstörande.

När det gäller programmerbarhet kan spelutvecklare enkelt bädda in original med logik. Detta innebär att spelutvecklare kommer att kunna koda regler och objektegenskaper, såsom bonusar, hållbarhet, vikt osv. På tal om regler, till exempel kan ett spelkaraktär sätta på rustning (ett original) men rustning kan inte sätta på ett spelkaraktär .

Spelmöjligheter med Chromia Originals

Med Chromia Originals är spelarna öppna för så många möjligheter som hjälper dem att öka deras spel- och intjäningsförmåga. Till exempel, om en användare har en speciell karaktär i ett RPG, skulle en sådan användare ha värdefull utrustning och föremål som har intjänats under spelet. En sådan användare kan senare besluta att sälja baskaraktären, onödiga artiklar eller till och med hela karaktären tillsammans med sin utrustning.

När det gäller racingspel kan användare tjäna genom att sälja en uppsättning däck till en annan användare. När användaren säljer däcken kan de intjänade pengarna användas för att köpa nyare däck.

Ett objekt i spelet kan användas tre gånger innan det förstörs. En användare kan välja att helt enkelt använda objektet en gång. Därefter kan användaren sälja objektet som har två av tre användningar kvar till en annan användare.

Fler möjligheter för digitala artister

Den nya Chromia NFT kan användas av artister för att designa modeartiklar som används av karaktärer i spelet. Sådana modeartiklar inkluderar skjortor, hattar, skor etc. Genom att sälja sina föremål till spelare tjänar digitala artister pengar på sina färdigheter även utan att ha programmeringsförmåga.

Objekt kan också vara ett original som använder en annan uppsättning separata originalbilagor som kan handlas eller säljas till andra spelare. Ett exempel på sådana tillgångar kan vara en pistol som har separata tillbehör (som är original), såsom ett speciellt lager, sikt eller ett större magasin för ammunition. Förutom det ovan nämnda finns det många andra möjligheter kopplade till Chromia Originals flexibla design.

Gör mer med Chromia Originals

Blockchain-spel är en avgörande investering för Chromia eftersom den utgör en viktig del av ekosystemet. Chromia Originals kan dock också användas för andra ändamål än spel. NFT-protokollet kommer också att användas för andra traditionella NFT-användningsfall. Sådana användningsfall inkluderar samlarobjekt, försörjningskedjor och logistik. Med ytterligare uppgraderingar kan nya användarfall också integreras i protokollet.

Chromia-teamet arbetar mot den slutliga designen av Chromia Originals. V1 Beta-utgåvan av Chromia Originals till spelutvecklare tillkännagavs den 31 mars 2021.

Innan nu Bondly Finance, e-handelsplattformen för digitala tillgångar, nyligen meddelat sitt strategiska partnerskap med Atari, det legendariska globala underhållningsföretaget. Samarbetet fokuserar på samlingar av dedikerade NFT som täcker spel, musik och mer.

CHR-pris

I skrivande stund, Chromia pris var $0,391010 med en 24-timmars handelsvolym på $80,323,560. CHR-priset sjönk också med 4,7% under det senaste dygnet. Dessutom har den en cirkulerande tillgång på 449,4 miljoner CHR-mynt och en maximal tillgång på 552 miljoner. Binance är också den nuvarande mest aktiva handeln med CHR.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link