CODI Finance, ett nytt premium DeFi-ekosystem med tre erbjudanden som IDO Launchpad Protocol, Decentralized Exchange och NFT Marketplace, har beslutat att förlänga den privata försäljningen av sitt inhemska token “$CODI” tills IEO börjar den 14 november 2021 på p2pb2b exchange på grund av graden av framgång genom försäljningen som överträffade förväntningarna.

CODI Ecosystem syftar till att bygga en progressiv sektor som kommer att ge communitymedlemmar nya funktioner som drift och andra integrationer för att hjälpa ekosystemet att bli en helt decentraliserad plattform med snabbare och lägre kostnader på Solanas ekosystem.

Det är därför CODI samarbetade med Chainlink för att tjäna pengar på data genom att antingen sälja till Chainlink-nätverket eller driva en Chainlink-nod för att handla direkt till blockkedjor. Eftersom det finns många blockkedjor och fler kommer i framtiden. Att integrera dem alla individuellt är tidskrävande, har en hög alternativkostnad och utvecklartid och det är inte framtidssäkert.

Chainlink är mycket viktigt för utvecklande blockchain-förbindelser och med mycket hög bekvämlighet. Detta innebär att det inte finns något behov av att modifiera befintliga backend-system eller affärsmodeller för att göra sig kompatibla med andra blockkedjor.

Codi Finance IDO

CODI:s huvudmål är att skapa en helt decentraliserad IDO Launchpad där investerare kan ha enkel tillgång till marknaden, samt att skapa en plattform där DeFi-projekt kan samla in pengar säkert och effektivt med ett automatiserat belöningssystem som ger likviditet.

IDO är planerad att börja den 7 november 2021 på CODI:s IDO-startplatta för att generera nya idéer för marknaden för att visa fördelarna med detta DEX-protokoll.

CODI kommer att vara en DEX-plattform där användare snabbt kan överföra pengar mellan plånböcker, utbyta kryptovalutor, satsa, garantera marknadslikviditet och helt hantera nätverkets kapacitet med hjälp av Solanas potential att störa maktstrukturerna i kryptoindustrin. Det ger ojämförlig säkerhet, blixtsnabba blockkedjehastigheter och ganska lägre transaktionskostnader, vilket förväntas vägleda i en ny DeFi-era.

DECENTRALISERAT BYTE

CODIswap är unikt från andra börser som antingen är för långsamma eller med för många gasavgifter. CODIswaps huvudsakliga syfte är att tillhandahålla stressfria transaktioner och upprätthålla marknadens likviditet.

Virtuella tokens kommer enkelt att bytas ut i DEX och det kommer att ha andra funktioner som insats som skulle tjäna belöningar för användarna.

CODI NFT Marketplace

CODI:s NFT-marknad under de kommande månaderna kommer att förbättra säkerheten och transaktionshastigheten för artister och samlare som handlar med NFT:s.

CODI:s NFT Marketplace är så unik att den skulle ha låga transaktionsavgifter och hög handläggningstid vilket är motsatsen till den nuvarande ledaren för alla NFT Marketplaces.

CODI strävar efter att vara det bästa DeFi-ekosystemet genom att överträffa standarder och integrera integritet med ett nytt flexibelt tillvägagångssätt, varför den privata försäljningen har utökats.

Detaljer om CODI:s privata försäljning

Totalt tillgängligt utbud – 99 000 000 CODI-tokens

Period: 28 september 2021 – 14 november 2021

Tokenpris – 0,02 USD med en intjänandeperiod på fyra månader.

Tokenpris – 0,03 USD utan intjänande.

Om du vill delta i den privata försäljningen, skicka ett mail till [email protected], och säljledningsteamet guidar dig genom stegen.

CODI är ett av få fascinerande projekt som ger genuina allmänna fördelar i ett strömlinjeformat gränssnitt, snabbare blockchain och lägsta gasavgifter.

Kontakta oss via:

Webbplats: https://codi.finance

Telegram Announcements Channel: https://t.me/codi_finance

Telegram Community Channel: https://t.me/codi_finance_community

E-post: [email protected]Source link