Tidigare i år valde MicroStrategy Coinbase som den primära exekveringspartnern för sitt köp på $ 425 miljoner Bitcoin.

Med sin expertkunskap i genomförande av projekt har Coinbase lyckades att köpa en betydande mängd Bitcoin för MicroStrategys räkning. Coinbase utnyttjade sitt OTC-skrivbord och den berömda kryptopremieringsplattformen för att utföra denna bedrift utan att flytta marknaden.

MicroStrategys strategiska partnerskap med Coinbase

Anledningen till MicroStrategys partnerskap med Coinbase är inriktad på den senare framträdandet inom marknadsverktyg. Dessa marknadsverktyg inkluderar att ha en avancerad algoritm och smart orderruttning, för att inte tala om försäljning och handelstjänster för vita handskar sätter Coinbase i rampljuset som en värdig partner som ska väljas av MicroStrategy.

Coinbase använder också ett system där enstaka stora beställningar kan tas och delas upp i många mindre delar. Dessa mindre delar körs sedan över olika handelsplatser. Denna smarta routningsmekanism hjälper till att dölja den totala handelsstorleken och skulle också minimera påverkan på handelsmarknaden.

Genom att använda det redan existerande Coinbase teknik kunde handelsteamet uppnå ett genomsnittligt exekveringspris som låg under det pris som inköpsprocessen började med. När höga volatilitetsperioder dök upp, använde Coinbase sina avancerade handelsverktyg för att förbättra utförandet för MicroStrategy, som var så hög som 1%. Med denna strategi kunde MicroStrategy förvärva besparingar på cirka 4,25 miljoner dollar.

Coinbase hoppas kunna hjälpa fler företag

Nyligen har många företag letat efter sätt att diversifiera sina överdrivna pengar, och krypto har varit ett tillgängligt alternativ. Av denna anledning är Coinbase lätt tillgänglig för att betjäna dessa företag. Coinbase syftar också till att skapa ett öppet finansiellt system där företag som MicroStrategy erkänner värdet av kryptovalutor. Med detta kan sådana företag bidra till tillväxten av kryptoekonomin.

När fler företag gräver i krypto kan detta bli en böjningspunkt för kryptoekonomin. I förhållande till detta syftar Coinbase till att hjälpa fler institutioner och företagsföretag som planerar att diversifiera sina strategier för kapitalallokering genom krypto.

Företag som MicroStrategy som har arbetat med Coinbase kan vittna om den senare diskretion och tulltjänster. Dessa tjänster är avgörande eftersom kritiska investeringsbeslut måste fattas. Som en byrå försäkrar Coinbase kunderna att båda parters intressen är anpassade till att hitta de bästa priserna som finns på marknaden.

Vid tidpunkten för publiceringen är Bitcoin det handel för 19 014,29 dollar, vilket innebär en prisökning på 1,2% under det senaste dygnet. BTC har en börsvärde på $ 353,100,405,419 och en 24-timmars handelsvolym på $ 23,886,573,338.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link