Det San Francisco-baserade digitala valutaväxlingen tillkännagav Coinbase nyligen att lägga till stöd till OmiseGo (OMG) på sin Pro-plattform.

I ett nyligt blogginlägg på sin officiella webbplats tillkännagav Coinbase möjligheten att köpa, sälja, skicka, ta emot, lagra och konvertera OMG för användare med Pro-konto. Bortsett från sina New York-användare avslöjade börsen att alla andra kunder skulle kunna handla med OMG.

Om OmiseGO

OmiseGo är en smart kontraktsplattform som drivs av OMG-token, byggd på Ethereum blockchain. Denna plattform möjliggör ekonomisk frihet för individer och företag genom att erbjuda olika investeringar och tjänster.

OmiseGo som en smart kontraktplattform syftar till att underlätta de medel som rör sig mellan decentraliserade blockchains och betalningssystem. Dessutom garanterar det större bank- och finansiella tjänster som en smart kontraktsplattform. Detta inkluderar också personer som inte har tillgång till traditionella banktjänster, som de är i utvecklingsländerna.

OMG och Coinbase-alliansen

För ungefär tre år sedan genomförde OmiseGo en airdrop på Coinbase där kunder kunde få belöningar i OMG. Bloggen förklarade att konsumenter eller Pro-användare med ETH-saldo större än 0,1 klockan 16.36 UTC den 7 juli 2017 skulle vara berättigade att få OMG från börsen. Dessutom skulle mängden ETH som kunderna hade vid den angivna tiden bestämma mängden OMG som de nu skulle få.

I blog, Coinbase beskrev också de fyra stegen i OMG-lanseringen som omfattar endast överföring, endast post, endast begränsning och full handel. Det tilllade dock att lanseringen för tillfället bara skulle vara på Pro-plattformen.

Börsen fortsatte också att betona de regelbundna förfrågningar som den fick från kunder om att lägga till fler cryptocurrencies till plattformen. Den noterade att den såg fram emot att göra fler tillgångar tillgängliga. Dessa tillgångar måste dock nå sina standarder, enligt villkoren för deras noteringsprocess.

Ett “fjärr-första” företag i posten efter COVID-19-era

Coinbase framhöll nyligen att den ekonomiska krisen till följd av den pågående COVID-19-pandemin hade låtit fler människor handla och använda cryptocurrency. I en blogginlägg, utbytet fortsatte med att beskriva effekten av detta på kryptokonomin. Det tillkännagav också sin avsikt att bli ett “fjärr-första” företag. Detta innebär att när låsningsbegränsningarna var över skulle medlemmar i Coinbase-teamet ha valet att arbeta på distans eller hemifrån.

Tidigare introducerade Coinbase Coinbase Oracle att bredda sitt fokus på decentraliserad finansiering (DeFi). Det gör det också möjligt för användare att producera data på kedjan. Tidigare täckte vi Coinbase Bootstrap Fund att pumpa in hela 1,1 miljoner dollar i Uniswap och PoolTogether.Source link