Spännande nyheter som kryptodataaggregatplattform CoinGecko formaliserar sitt partnerskap med dataövervakningsplattform Band Protocol.

Enligt rapporter kommer CoinGecko att tillhandahålla kryptodatastöd för Band Protocols nyligen lanserade Band Standard Dataset. För närvarande har över 20 DeFi-protokoll integrerat Bandprotokollets Band Standard-dataset. Några av dessa DeFi-protokoll finns på blockchain-plattformar som Ethereum, Binance Smart Chain, Elrond, ICON, Nervos, etc.

Enligt en tjänsteman blogginlägg, CoinGecko kommer att ge oracle-plattformen förstklassiga, exakta och tillförlitliga prisflöden. Dataggregatorplattformen är ett välkänt namn i kryptoutrymmet. Den senaste exponentiella tillväxten som registrerats av kryptovalutorummet visar ytterligare behovet av CoinGeckos analytiska utvärdering. Dessa utvärderingar är centrerade kring börsvärde, pris, handelsvolym, mått på nätet och andra. Dess tjänst används för närvarande också av de bästa kryptospelarna som MetaMask, Trust Wallet, Trezor, etc.

På tal om partnerskapet avslöjade CoinGecko COO Bobby Ong att dataggregatföretaget var upphetsat av partnerskapet med Band Protocol. Han tillade vidare, “CoinGecko har varit en stolt anhängare av Band Protocol sedan dess allra första iteration 2019.”

Coingecko – En viktig spelare i BandChain Phase 2 Launch

Förutom att tillhandahålla datastöd för Band Standard Dataset, kommer CoinGecko också att fungera som en viktig partner i Band Protocols föreslagna BandChain Phase 2-lansering. Därefter förse dataleverantörerna med mer vinstgenererande alternativ.

I linje med den föreslagna lanseringen av BandChain Phase 2 har Band Protocol fått stöd från flera toppspelare i kryptoutrymmet som Modigt nytt mynt (BNC). CoinGecko ansluter sig till den snabbt växande listan över institutionella dataleverantörer som stöder den föreslagna BandChain Phase 2-lanseringen.

Medgrundare av Band Protocol, Soravis Srinawakoon, bekräftade också det strategiska partnerskapsmeddelandet. Enligt honom är Band Protocol upphetsad över att få stöd från CoinGecko. Han betonade att oracle-plattformen ser fram emot att samarbeta med CoinGecko för att bygga sin BandChain Phase 2 samt “sömlöst kommersialisera sina lösningar för blockchain-utvecklare.”

Enligt blogginlägget kommer partnerskapet också att ge Band Protocol bättre säkerhet, vilket säkerställer att värden som är låsta på dess mainnet är säkra hela tiden.

Om CoinGecko och Band Protocol

Står som en av världens äldsta datauppsamlingsplattformar, CoinGecko har skapat ett namn som är synonymt med tillit i sig. Sedan lanseringen har plattformen varit känd för att ge en robust och korrekt övergripande bild av marknaden. Det kan för närvarande skryta med att spåra över 6000 kryptor från cirka 400 börser.

Bandprotokoll är å andra sidan en välkänd dataövervakningsplattform för kedjor. Det har fått ett stort rykte för sin förstklassiga strategiska partnerskap och dess mål att ansluta data utanför kedjan med smarta kontrakt.

BAND Pris

Vid tidpunkten för publiceringen var BAND handel till 7,95 dollar, med ett börsvärde på 179 466 861 dollar och en handelsvolym 24 timmar på 185 917 023 dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot gratis handelssignaler.

Ta reda på mer om aktuella trender inom kryptovalutan och blockchain-sfären på Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link