Det är nog rättvist att säga att 2020 visade sig vara ett år som ingen någonsin kommer att glömma. För att säga ett ordentligt farväl till 2020 tillkännagav CoinMarketCap (CMC) en god riddance NFT i samarbete med Enjin. Enligt det officiella tillkännagivandet kommer CMC att använda Enjin för att prägla “RIP 2020” NFT. Intressant nog kan 6 spel använda denna NFT.

För att ha en chans att vinna RIP 2020 NFT måste man delta i de uppgifter som nämns i länk tillhandahålls i den officiella CMC-tweetet.

Enligt länken startade evenemanget den 5 januari 2020 och slutar den 12 januari 2020. Dessutom väljer CMC dessa 500 NFT-vinnare slumpmässigt. Länken nämner nästan 21 uppgifter. Ju fler slutförda uppgifter, desto större är chansen att vinna NFT.

Dessa NFT kan användas i följande spel.

1) Bitcoin Hodler (mobil)
2) Forest Knight (mobil)
3) Kingdom Karnage (PC, mobil)
4) Lost Relics (PC, Mac)
5) MyMetaverse (Minecraft),
6) The Six Dragons (PC, PlayStation).

Enjin NFTs gör vägen till modebranschen

Enjin-NFT: er blir alltmer populära. Den 31 december 2020 Atari, ett av de äldsta varumärkena i videospel tillkännagav nyligen att dess nya modelinje kommer att använda digitala NFT: er. Intressant kommer det att använda Enjins serie blockchain-verktyg för att skapa dessa unika NFT: er som kan användas för att bära en T-shirt online. Användarna kan ta NFT och redigera sina foton för att visa upp dem själva.

ENJ Pris

ENJ, den ursprungliga Enjin-token har ökat med över 53,9% under det senaste dygnet. Enligt CoinGecko är ENJ-priset nu nära $ 0,255.

Kolla in några mer intressanta blockchain och kryptokurrency saker på vår Altcoin Buzz Youtube-kanal och missa inte vår gratis kryptohandelssignaler.

Source link