Coinsquare är en utbyte av kryptovaluta ligger i Kanada. Plattformen erbjuder sina användare ett brett utbud av handelstjänster. En av de viktigaste försäljningsställena för börsen är det faktum att handlare kan köpa digitala tillgångar med fiatvalutor.

I denna Coinsquare-recension kommer vi att dela med dig av huvudfunktionerna och egenskaperna hos detta utbyte. Dessutom kommer vi att gå igenom andra intressanta saker du borde veta om denna plattform, inklusive möjliga röda flaggor och en fullständig lista över fördelar och nackdelar.

Vad är Coinsquare?

Coinsquare är ett kanadensiskt kryptovalutautbyte som erbjuder en handelsplattform för användare. Investerare kan köpa, sälja och hålla Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) och andra digitala tillgångar. De plattform är utrustad med vanliga säkerhetsåtgärder, en kunddriven strategi och flera handelspar.

I skrivande stund har utbytet 10 olika kryptovalutor som stöds. De kan dock lägga till mer i framtiden. Dessutom hjälper plattformen användare att köpa digitala tillgångar med fiatvalutor. Börsens fiatvaluta är den kanadensiska dollarn (CAD).

Några andra fiatvalutor som stöds av plattformen inkluderar australiska dollar (AUD), amerikanska dollar (USD), schweiziska franc (CHF), pund sterling (GBP) och euro (EUR). På detta sätt kan användare från hela världen få tillgång till digitala tillgångar med hjälp av deras fiatvaluta.

Coinsquare officiell logotyp

Dessutom har plattformen en smartphone-app som gör det ännu bättre att få tillgång till marknaderna när som helst. På detta sätt har användarna en lättanvänd och bärbar handelsplattform med fiatvalutor.

Coinsquare USA-användare kan också handla med denna plattform. Vissa börser har strikta åtgärder för att undvika att människor från USA använder sina system.

Dessutom är Coinsquare Ripple-supportrar också mycket glada över denna plattform. Detta var ett av de första börserna som gav användarna möjlighet att förvärva XRP i Kanada. På detta sätt kunde användare med CAD komma åt XRP i några få enkla steg.

Företagets uppdrag är att skapa en reglerad och öppen ekonomisk plattform för världen genom att utnyttja blockchain-teknik.

Är Coinsquare säkert?

Detta är en av de viktigaste frågorna som vi kommer att försöka svara på i det här inlägget. Cryptocurrency exchange har påverkats av olika hack och attacker. Några av dessa hack resulterade i förlust av miljoner dollar i virtuella valutor från användarna. I det här avsnittet delar vi med dig vilka är de viktigaste säkerhetsfunktionerna som implementeras av denna plattform.

Kryptovaluta utbyter sårbarheter

Utbyten är verkligen utsatta för attacker och hack. Eftersom de innehar miljontals dollar i digitala tillgångar från användare riktas de vanligtvis av hackare. Det är därför det verkligen är viktigt att förstå om Coinsquare är ett säkert kryptobörs.

Några av de saker vi måste ta hänsyn till är om de använder en plånbok med kall eller varm lagring, om de har 2-FA-autentisering för användare och om informationen de hanterar är bland annat krypterad.

Coinsquare säkerhetsåtgärder

Coinsquare tillämpar olika säkerhetsåtgärder som hjälper dig att hålla ditt konto säkert. Även om det här är standardmått nuförtiden är det värt att räkna upp dem.

 • SSL-kryptering
 • Plånbok för kylförvaring
 • 2-FA-autentisering
 • Krypterad data

Detta är verkligen mycket viktigt för att förstå hur säkert utbytet är. Till exempel hävdar de att deras medel lagras i kylförvaring. Det betyder att detta är mycket osannolikt att ett stort hack skulle påverka användarnas medel.

Coinsquare säkerhetsfunktioner

Tidigare blev flera börser insolventa på grund av att de innehade stora mängder medel på heta förvaringsplånböcker. Med detta sagt finns det fortfarande en liten möjlighet för utbyte att bli attackerad. Fram till nu hände detta inte.

2-FA-autentisering är verkligen viktigt för att skydda användarnas konton. Under de senaste åren rapporterade flera användare att de förlorat sina pengar till hackare efter att de fick tillgång till sina konton. Genom att använda 2-FA-autentisering är det möjligt att minska sannolikheten för att bli hackad.

SSL-kryptering är också ett standardmått som de flesta kryptobörser på marknaden för närvarande erbjuder.

Dessutom hävdar plattformen att dess 100% proprietära system har varit stresstestat och DDoS testat. Dessutom hålls 95% av medlen i kylplånböcker. Slutligen hanterar plattformen sin huvudbok konsekvent. Det betyder att de alltid vet var mynten är.

Coinsquare dataläckage

Nu när vi har granskat de viktigaste egenskaperna när det gäller säkerhet är det värt att nämna att plattformen har drabbats av en dataläckage. Även om detta inte direkt påverkar användarnas medel kan det så småningom ha.

Företaget hävdar att dataläckaget har påverkat 50 000 användare. Användare som påverkades av hacket har redan informerats för att vidta nödvändiga åtgärder. Läckaget kom från ett av företagen som arbetar med Coinsquare och bearbetar informationen från användarna.

En dataläckage kan vara mycket skadlig för riktade användare. Om en e-postadress avslöjas till internet är det möjligt för hackare att få tillgång till den. Så småningom kan nätfiskeattacker ske mot de användare vars e-postkonton läcktes ut.

Hackare med kod som letar efter Bitcoin Ransom

Företaget erkände det problem de har ställts inför och justerat sina processer för att undvika ytterligare dataläckage i framtiden. Om utbytet nu skulle vara 100% skyddat är vi inte säkra på. Vi kan dock förvänta oss att plattformen kommer att förbättras med tiden.

Det är värt att påpeka att flera kryptoföretag upplevt dataläckage tidigare, inklusive utbyten. Detta har genererat flera kontroverser med tanke på att denna information kan användas av skadliga parter.

Coinsquare kundsupport

Coinsquare påstår sig ha fokus på sina kunder. Inte bara genom dess kundsupport det är alltid tillgängligt för användare men också genom att använda låga och transparenta avgifter. Företaget erbjuder en särskild sida som erbjuder kontosupport, en e-postadress och ett formulär om du har frågor.

Kundtjänst är en av de svagaste punkterna på denna plattform. Det är inte lätt att hitta en agent som skulle vara tillgänglig som i andra börser. Kundstöd är dock ett av de största problemen som utbyten i olika regioner står inför.

Kundtjänsten fungerar mellan 09:00 och 17:00 och de kan kontakta teamet bakom Coinsquare på [email protected]. Börsen erbjuder dock ett kontaktformulär om de vill ställa en fråga.

Utöver det hittar användarna ett chattalternativ på den officiella webbplatsen som gör det möjligt för dem att komma i kontakt med kundsupportteamet via chatt. Arbetstiden verkar dock vara densamma som de vi nämnde tidigare.

Coinsquare-tjänster

Företaget erbjuder nu olika handelstjänster till användarna. Den första är relaterad till köp och försäljning av kryptovalutor. Detta är faktiskt den huvudsakliga tjänsten som erbjuds av företaget. Användare kan öppna marknaden och begränsa order för att hantera sina affärer genom olika tillgängliga handelspar.

Snabb handel

I stället för att använda den traditionella börsen kan nykomlingar och användare som enkelt vill byta mellan mynt använda Quick Trade-funktionen. Quick Trade skapades för att konvertera en tillgång till en annan på bara några sekunder.

Det positiva med detta är att du inte behöver oroa dig för hur du öppnar en order. Du kommer att ha allt kontrollerat. Genom att bara välja de två digitala valutorna du vill handla kommer överföringen att ske omedelbart.

Coinsquare snabb handel

När du väl har valt de virtuella valutorna kommer Quick Trade att erbjuda dig en offert. Du måste då avgöra om du ska utföra handeln.

För avancerade handlare skulle Coinsquare erbjuda dig TradingView-diagram. Detta är en av de standardlösningar som erbjuds av kryptoplattformar runt om i världen. Plattformen kan användas för att köra teknisk analys och placera de affärer investerare behöver. Dessutom ger det en tydlig uppfattning för handlare var marknaden skulle kunna gå.

Det finns dock några avancerade verktyg som saknas från denna plattform. Det betyder att vissa experthandlare inte skulle kunna genomföra alla sina avancerade strategier. De kan behöva en ytterligare plattform för att planera sin tekniska analys.

Insättningar och uttag

Användare kan sätta in pengar till Coinsquare på olika sätt. Du kan sätta in pengar med banköverföring, via Interac e-överföring och med Bitcoin (BTC) eller andra digitala tillgångar. Banköverföringsalternativet är det mest populära. Finansieringsavgifterna för detta alternativ är 0%.

Du kan sätta in CAD med både din Coinsquare iOS-applikation eller webbversionen av börsen. Börsen delar med dig instruktioner om hur du skickar de medel du får på börsen.

Det är värt att notera att alternativet Interac e-Transfer också är gratis. Det betyder att du kan sätta in pengar utan att behöva betala en transaktionsavgift. Det kan ta upp till två arbetsdagar att överföra överföringarna. I vissa fall kan väntetiden bli längre.

Om du använder alternativet Interac e-Transfer bör du dock ta hänsyn till att tredjepartsöverföringar inte accepteras. Namnet på e-Transfer-kontot ska matcha namnet på Coinsquare-kontot.

Det sista alternativet är att använda kryptovalutor. Om du redan hanterar digitala tillgångar borde det inte vara svårt att göra. Du kan skicka Bitcoin, Ethereum Classic, Ethereum, Doge eller Litecoin till plattformen. Om du planerar att köpa Coinsquare-aktier, bör du veta att börsen accepterar kryptoinsättningar också.

OTC-plattform

Coinsquare erbjuder också en OTC-skrivbord för användare som hanterar mer än $ 25.000. Användare som vill komma åt denna tjänst bör kontakta den välfärdsdirektör som finns tillgänglig på plattformen.

Det finns olika nivåer av Coinsquare Walth: guld, platina eller diamant. Användare kommer sedan att anslutas till en av Wealth Directors på börsen. På detta sätt skulle de se till att ditt konto har rätt status.

Coinsquare Wealth erbjuder tillgång till en dedikerad heltid Förmögenhetschef, rabatterad trådfinansiering och även uttagsavgifter och en OTC-handelsdisk för dessa användare. OTC-plattformen är en bra lösning för de användare som hanterar stora mängder pengar när de handlar med digitala tillgångar.

Dessutom kan det vara ett utmärkt sätt att få tillgång till bättre priser och att hantera dina affärer på ett mer effektivt sätt. Vissa handelspar har kanske inte tillräckligt med likviditet för att du ska kunna utföra de beställningar du behöver. Det är därför OTC-skrivbordet kan hjälpa dig att hantera alla dina medel effektivt.

Avgifter och kostnader

Plattformen har standardavgifter för handlare och användare som vill använda den. Börsen, som många andra, arbetar med en “maker / taker” -modell där tillverkaravgiften är 0,1% och takeravgiften är 0,2%.

Detta visar att börsen gynnar näringsidkare att generera likviditet snarare än att ta den tillgängliga likviditeten på marknaden. Denna strategi har sett på andra plattformar på marknaden. Ändå har detta utbyte inte sin egen digitala valuta för att sänka avgifterna ännu mer än andra plattformar som Binance.

Användare bör också veta att det finns uttagsavgifter. Om du vill ta ut dina pengar från plattformen måste du följa deras uttagsplan för att förstå hur mycket du måste betala för att få ut dina pengar från plattformen. I vissa fall är uttagsavgifterna mycket höga jämfört med andra plattformar i kryptorummet.

Coinsquare Fördelar och nackdelar

Det finns några fördelar och nackdelar med detta utbyte som det är värt att ta hänsyn till.

Coinsquare-proffs

 • Flera fiatvalutor accepterade
 • Första kanadensiska börsen som erbjuder support till Ripple (XRP)
 • Amerikanska kunder accepteras
 • OTC-skrivbord
 • Standardavgifter för handlare

Detta är bara några av de positiva aspekterna av plattformen. Beroende på dina behov kan det dock finnas mer. Exempelvis finns börsen i Kanada. Det kan vara mycket positivt om du använder CAD eller bor där.

Coinsquare Cons

 • Svag kundsupport
 • Få handelspar jämfört med andra börser
 • Mycket höga avgifter för uttag

Det finns några saker som utbytet verkligen kan förbättra. Ändå, om du är en person från ett annat land, kanske det här utbytet inte passar dig om du vill hantera, låt oss säga, brasilianska realer. Ändå erbjuder denna plattform de flesta av de grundläggande och några avancerade handelsverktygen för användare som vill ha tillgång till kryptomarknaden.Source link