Salt Lake City, UT, 18 augusti 2021,

CoinZoom, ett amerikanskt kryptovalutautbyte och ledande fintechföretag, meddelade idag lanseringen av CoinZoom OTC (över disk) Skrivbord erbjuder djupare likviditet och en privat, personlig service till institutioner och personer med högt värde som behöver fylla stora order. CoinZoom OTC Desk handlar på över 140 marknader och har strömmande likviditet från de största marknadsaktörerna i världen.

“Vi har sett ett stort intresse från institutioner som vill utföra stora affärer”, säger CoinZoom VD, Todd Crosland. ”Oavsett om institut köper eller säljer 100, 1 000 eller 10 000 Bitcoin kan vårt globala nätverk av de största leverantörerna av kryptovaluta likviditet fylla alla storlekar. Förutom Bitcoin erbjuder vi handel på över 140 marknader. Vi är ivriga att erbjuda den här tjänsten till de institutionerna med personlig personal i högsta klass och säkerhetsåtgärder. ”

Förutom den nyligen lanserade OTC Desk, erbjuder CoinZoom institutionella investerare CZ-Prime: s FIX-integration, där institutioner kan dra nytta av minimal latens, säker anslutning och heltidsåtkomst dygnet runt. Institutioner har tillgång till marknadsräntor, handel med fullständiga orderböcker från CoinZooms över 140 marknader och de mest populära orderkörningstyperna.

Kunder som använder OTC Desk kommer också att kunna tjäna upp till 7,5% APY på sina kryptoinnehav genom att använda CoinZooms tjänsten.

“Vi tror att vår erfarenhet av investeringsbanker och handel med digitala tillgångar tillsammans med den teknik och säkerhetsåtgärder vi har vidtagit är i en unik position för att betjäna denna grupp investerare”, tillade Crosland.

För att komma igång, mejla [email protected] med din förfrågan.

Om CoinZoom

CoinZoom, med kunder i 192 länder, är nästa generations digitala tillgångsutbyte som använder teamets stora erfarenhet av att erbjuda utmärkt handelskvalitet, kundfokuserade verktyg och teknik som hjälper kunder att bli framgångsrika handlare. CoinZoom erbjuder tjänster för att köpa, sälja och spendera Bitcoin, Ethereum och över 28 topp digitala valutor. CoinZooms främsta produkt är CoinZoom Visa -kortet, som gör det möjligt för kunder att omedelbart konvertera krypto till fiat och spendera det hos över 53 miljoner handlare globalt. CoinZoom erbjuder också globala kunder ett förstklassigt Peer-to-Peer-betalningssystem som kallas ZoomMe. CoinZoom -kunder kan skicka fiat och krypto var som helst i världen, direkt gratis. Teamets decennier av erfarenhet av finansiell teknik är lika viktiga för att skydda kundmedel och kunders digitala valutapositioner. CoinZoom är ett USA -registrerat Money Services -företag med FinCen i alla 50 stater och territorier. CoinZoom är också en USA -registrerad Money Transmitter, tillgänglig för handel i 48 stater. CoinZoom har också dotterbolag i Australien och Irland. CoinZoom Australia PTY LTD är registrerat som en digital valutaväxling med AUSTRAC och CoinZoom Europe Limited, är registrerat i Irland.

Kontakter

MarknadschefSource link