Det bästa schweiziska finansföretaget CrescoFin, med tjänster som sträcker sig från försäkrade besparingar till konventionella finansiella tjänster, har avslöjat planer på att starta en penningmarknad.

Penningmarknaden kommer att byggas på Aave blockchain i kombination med den världsberömda orakelplattformen Chainlink. I en tjänsteman blogginlägg, Kastade CrescoFin mer ljus över behovet av en penningmarknad. Några av anledningarna är:

  • Det skulle hjälpa till att minska volatiliteten och öka komposibiliteten.
  • Ett stort inflöde av konventionella penningföretag förväntas flöda till Aave.
  • Det hjälper till att försäkra besparingar i DeFi-protokoll.
  • Slutligen kommer Aave att underlätta förstklassig säkerhet på plattformen. Det är också viktigt att notera att protokollsäkerhet är ett krav för att framgångsrikt locka institutionella investerare.

CrescoFin är ett registrerat schweiziskt företag som har högre räntor än konventionella banker. På grund av sin traditionella bakgrund är företaget ganska kompatibelt med traditionella finansinstitut.

Detaljer om Aave försäkrade besparingar

Enligt CrescoFin Aave protokoll med öppen källkod är det bästa sättet att få liv i sin penningmarknadsteknik. Den schweiziska baserade plattformen planerar att uppnå detta genom att tokenisera säkerheter och även erbjuda lånemöjligheter till villiga investerare.

En ökning av säkerheten på plattformen kommer att resultera i prägling och distribution av fler tokens. Kedjelänk kommer att förse plattformen med tillförlitliga prisflöden och bevis på reserver. Tokens måste brännas för att uttag ska kunna ske.

Fördelar med penningmarknaden

De stora fördelarna med plattformen inkluderar:

  • Plattformen kommer att ge investerare viktiga tjänster som försäkrade sparande. Speciellt är den här tjänsten ännu inte tillgänglig på DeFi protokoll.
  • Det förväntas också locka till sig en betydande mängd likviditet även när DeFi-sfären expanderar.
  • Mindre flyktighet.
  • Bättre interoperabilitet mellan Aave och andra penningplattformar.

Aave är känt för sitt förstklassiga fokus på säkerhet. Enligt CrescoFin är säkerhet och riskhantering huvudfokus för företaget. Speciellt eftersom det är ett reglerat företag med djupa rötter i det traditionella finansekosystemet. CrescoFin krävde ett protokoll som var 100% fokuserat på säkerhet när han gick in i DeFi-rymden. Enligt det schweiziska företaget gav Aave denna försäkran.

CrescoFin planerar att fungera som en pålitlig länk mellan traditionell ekonomi och det snabbt stigande kryptorummet. Aave kommer också att fungera som en viktig port till DeFi-sfären. Intressant är att DeFi-protokoll i år spelade in en oöverträffad ökning av transaktionsvolymen. Bara under tredje kvartalet 2020 var cirka 8 miljarder dollar låsta i DeFi-protokoll över hela världen.

Enligt CrescoFin ansågs Aave vara en pålitlig plattform för att hysa sin penningmarknad av två huvudskäl, nämligen:

Dess säkerhetsrevisioner – Förutom att vara helt säkerhetsmedveten har plattformen också genomgått flera externa säkerhetsrevisioner.

Nätverksskydd – Aave är också utformat för att säkerställa att protokollet alltid är säkrat.

Kommande uppdateringar

CrescoFin tror att en försäkrad penningmarknad kommer att locka investerare (individuella och institutionella). På grund av sitt fokus på regelefterlevnad kommer det också att locka traditionella investerare via sin reglerade väg.

Analytiker tror att en hög tillströmning av institutionella investerare förväntas i DeFi-rymden inom en snar framtid. Aave hoppas också kunna ligga i framkant av detta tillströmning.

Vi täckte nyligen viktiga detaljer om hur du använder Aave 2 testnät och även Aave plattform.

Aave Price

I skrivande stund var Aave det handel till 71,80 dollar, med en börsvärde på 849 952 852 dollar och en handelsvolym 24 timmar på 200 394 290 dollar.

Ta reda på mer om open source-plattformen på Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link