Crypto.org-mynt, även känt som CRO, är Crypto.coms inbyggda symbol. Crypto.com erbjuder produkter längs tre vertikaler: Betalning, handel och finansiella tjänster.

CRO används i de flesta tjänster som erbjuds av Crypto.com och dess verktyg fortsätter att växa. Detta kommer snart att påverka CRO-priset. Låt oss granska några grunder för CRO innan vi går in i den tekniska analysen.

Betalningar

Crypto.com Pay drivs av Crypto.org-kedjan, som är en offentlig blockchain som levererar omedelbar transaktionsbekräftelse med minimala avgifter. Crypto.com VISA-kortinnehavare kan njuta av upp till 8% tillbaka i CRO, fullständiga köprabatter, interbankväxelkurser utan markeringar och många fler förmåner.

Handel

Alla som handlar på Crypto.com-webbplatsen och deras mobilapplikation erbjuds rabatter på handelsavgiften om de innehar CRO. Du kan handla över 20+ fiat- och 100+ kryptovalutor på Crypto.com

Staking

Du kan satsa CRO liksom andra kryptovalutor på Crypto.com för att få lukrativ APY som ibland har två siffror.

staking

Formel ett

Crypto.com har ingått ett globalt partnerskap med det berömda brittiska Formel 1-racingteamet, Aston Martin. Partnerskapet mellan Crypto.com och Aston Martin Cognizant Formula One Team kommer före Formel 1-lagets 2021-billansering. Detta kommer att väcka stor uppmärksamhet för den globala publiken som tittar på denna sport och kommer att öppna dörren för nya investeringar i kryptovalutor via deras handelsplattform. Du kan läsa mer om detta partnerskap här.

cryptocom

Crypto.com Mainnet

Crypto.com har meddelat lanseringen av Crypto.org Chain. Mainnet-lanseringen är planerad till 25 mars 2021. Kedjan kommer att använda CRO som sin ursprungliga valuta. Du kan läsa mer om detta här.

Token Burn

Crypto.com kommer att bränna 70 miljarder CRO-token för att hjälpa till att helt decentralisera nätverket vid lanseringen av mainnet. Du kan läsa mer om token burn här.

cro burn

Låt oss nu granska CRO Price

CRO / USD Pris förutsägelse

CRO handlar för närvarande över supportzonen på $ 0,1695. Det var i en ackumuleringszon i nästan fyra månader efter att ha brutit stödet från $$ 0.1451. När den bröt ut ur denna ackumulering och rensade Support vände motstånd såg vi ett imponerande drag. Så länge det ligger ovanför denna supportzon på $ 0.1695, kan vi börja se ett steg mot $ 0.2175, $ 0.2398, $ 0.2620. Om det kan stängas över de föregående veckornas högsta värde på 0,2620 dollar, kan vi se ett större steg mot 0,2937 dollar, 0,3340 dollar, 0,4506 dollar och 0,6392 dollar. Underlåtenhet att hålla supporten på $ 0,1695 kan leda till en nedgång mot $ 0,1550 och $ 0,4551.

Referenslänkar:

CRO handlas för närvarande till $ 0,1935 med ett börsvärde på $ 4,889,383,512. Dess 24-timmars handelsvolym var $ 2735050609.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link